sledeća
Turistička agencija Supernova Travel - usluge prevoza
Turistička agencija Supernova Travel - usluge prevoza

Simić - prevozi

Simić - prevozi

Pošaljite upit

Simić - prevozi je prevoznička agencija koja se bavi vanlinijskim prevozom putnika u zemlji i inostranstvu.
Naši profesionalno obučeni vozači brinu se o Vašoj bezbednosti tokom putovanja , Vaše je
samo da se javite , a mi Vam stojimo na usluzi oko izbora destinacije, angažmana ili pak odmora...

Kakvu uslugu pružamo?

Putovanje do destinacije koju vi izaberete sa najmom minibus-a ili kombi vozila za prevoz putnika uz mogućnost izbora modela i veličine vozila shodno Vašoj potrebi.
Prevoz obavljamo isključivo savremenim Mercedesovim programom vozila namenjenih za prevoz putnika.

Vanlinijski prevoz putnika
Vanlinijski prevoz putnika je javni prevoz putnika za koji se uslovi prevoza utvrđuju posebno za svaku vožnju. Vršimo iznajmljivanje minibusa, kombija i autobusa za sva fizička i pravna lica kojima su vozila potrebna za sopstvene potrebe ili turizam. Dugogodišnje iskustvo i profesionalni pristup poslu je ono što nas izdvaja od drugih. Nudimo kvalitetnu, sigurnu uslugu, poštovanje ugovorenih termina. Zadovoljan klijent je ono sto nas motiviše da budemo još profesionalniji i bolji u pružanju naših usluga. Prevoz vršimo sigurnim, udobnim i savremenim vozilima i time ispunjavamo najviše standarde za prevoz putnika. Na vaš zahtev formiraćemo ponudu po Vašoj meri poštujući nivo kvaliteta vozila i usluge. Mi brinemo za Vašu udobnost! Budite naš klijent, napravite dobar izbor a mi ćemo opravdati Vaše poverenje.

Iznajmljivanje mini busa
Putovanje do destinacije koju vi izaberete sa najmom minibus-a za prevoz putnika uz mogućnost izbora modela i veličine vozila shodno Vašoj potrebi. Prevoz obavljamo isključivo savremenim Mercedesovim programom vozila namenjenih za prevoz putnika. Možete organizovati obilazak kulturnih i i storijskih baština u Srbiji, ako i odlaske na koncerte, utakmice...

U ponudi imamo:
- Mercedes Benz Sprinter 518 cdi 2008. godine, broj sedišta 19+1+1, klima, razglas, sedišta na obaranje. Prikolica za prtljag po potrebi.
- Iveco 50 C14 2005. godine broj sedišta 19+1+1, klima, razglas, sedišta na obaranje
- Mercedes Benz VITO 108 cdi 2003. godine broj sedišta 8+1, klima, razglas, sedišta na obaranje. Poseduje SKI box za stvari do dužine od 2, 5m.

Iznajmljivanje autobusa
Usluga iznajmljivanja autobusa podrazumeva najam vozila i vozača. Naš prioritet je komforan i siguran prevoz putnika, bilo da je u pitanju autobuski prevoz, prevoz minibusima ili kombijima, zbog čega se posebna pažnja posvećuje kvalitetu vozila i profesionalnosti vozača i osoblja. Ovakav vid usluge odličan je za veću grupu ljudi. Sa nama možete ići na ekskurzije, koncerte, posete raznim kulturnim dešavanjima, obilazak istorijskih mesta ili odlazak na neka privatna dešavanja kao sto su svadbe ili proslave. Našim dugogodišnjim iskustvom i profesionalnošću u pružanju usluga prevoza trudimo se osigurati najkvalitetnije uslove za krajnjeg korisnika! Prevoz vršimo sigurnim, udobnim i savremenim vozilima i time ispunjavamo najviše standarde za prevoz putnika. Na Vaš zahtev formiraćemo ponudu po Vašoj meri poštujući nivo kvaliteta vozila i usluge. Mi brinemo za Vašu udobnost! Budite naš klijent, napravite dobar izbor a mi ćemo opravdati Vaše poverenje.

Iznajmljivanje kombi vozila
Pored iznajmljivanja minibusa i autobusa vršimo i iznajmljivanje kombi vozila sa vozačem. Odličan je za manje grupe putnika, i najbolji vid putovanja za organizovane eskurzije, izlete ili posete manastirima, crkvama, odlazak na koncerte, utakmice... Dugogodišnje iskustvo i profesionalnost naših vozača garantuje najkvalitetnije usluge i bezbednost putnika Osim za prevoz putnika kombi vozila možete koristiti i za transpot robe. Prevoz vršimo sigurnim, udobnim i savremenim vozilima i time ispunjavamo najviše standarde za prevoz putnika. Na vaš zahtev formiraćemo ponudu po Vašoj meri poštujući nivo kvaliteta vozila i usluge. Mi brinemo za Vašu udobnost! Budite naš klijent, napravite dobar izbor, a mi ćemo opravdati Vaše poverenje.

Transfer
Cene prevoza su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarima po srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Za putovanja u inostranstvo vožnje se posebno ugovaraju.

1. Mercedes Vito - 8
- auto dan - 100 eur
- cena po km - 0, 35 eur

2. Mercedes Sprinter - 19+1
- auto dan - 170 eur
- cena po km - 0, 55 eur

3. Iveco - 19 + 1+1
- auto dan - 170 eur
- cena po km - 0, 55 eur

4. Autobus Setra 315 UL
- auto dan - 340 eur
- cena po km - 1, 10 eur

5. Mercedes Sprinter 8+1
- auto dan - 120 eur
- cena po km - 0, 40 eur

Taxi usluge
U ponudi pored ostalih usluga koje vršimo imamo i ponudu taxi usluge. Nudimo Vam sigurnu, profesionalnu, brzu, diskretnu i luksuznu taksi uslugu. Sa nama ste sigurni.

Iznajmljivanje auto prikolica
Vršimo iznajmljivanje auto prikolica.

Transport robe u i iz inostranstva
Pružamo uslugu transporta robe iz inostranstva Nemačke, Austrije i Švajcarske. Garantujemo siguran i efikasan transport robe, poštovanje rokova. Na Vama je samo da nas pozovete! Prevoz vršimo sigurnim, udobnim i savremenim vozilila i time ispunjavamo najviše standarde za prevoz robe. Na vaš zahtev formiraćemo ponudu po Vašoj meri poštujući nivo kvaliteta vozila i usluge.
Na Vama je samo da nas pozovete i mi smo tu za Vas! Budite naš klijent, napravite dobar izbor a mi ćemo opravdati Vaše poverenje.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 26.05.2011
  • Datum ažuriranja: 07.08.2019