prethodna
Agencija za vođenje poslovnih knjiga Lider XXI
Agencija za vođenje poslovnih knjiga Lider XXI

M&M consulting d.o.o.

M&M consulting d.o.o.

 • Adresa:
 • Svetogorska 4
 • 11000, Beograd
 • Telefon:
 • +381 11 2623 150
  +381 11 3235 570
 • Website:
 • www.mmconsulting.rs
Pošaljite upit

Iako smo mlada firma već beležimo velike uspehe.

M&M consulting d.o.o. je osnovan 2010. godine kao naslednik firme EMILIJA-LANE koja već 18 godina posluje na našem tržištu o čemu svedoči veliki broj firmi koji sa nama posluje ili su poslovali. Uspešnom saradnjom sa nama nekoliko preduzetnika i malih preduzeća danas su preuzeća srednje veličine, veoma ugledna i visoko kotirana na domaćem tržištu.
Mladost u kombinaciji sa iskustvom daje najbolje rezultate.

Usluge

Iako je M&M consulting osnovan radi obavljanja delatnosti knjigovodstva, danas u ponudi imamo veliki spektar usluga vezanih za poslovanje i upravljanje preduzećem. Prepoznavanjem potreba naših klijenata i osluškivanjem njihovih potreba došli smo do asortimana usluga koje nudimo, a koji će se vremenom još širiti sa uočavanjem novih mogućnosti za povećanje efikasnosti poslovanja i razvojem naših klijenata.image

Vođenje poslovnih knjiga za privredna društva čije se sedište nalazi na teritoriji Republike Srbije predstavlja zakonsku obavezu. Na našem tržištu se nalazi veliki broj preduzeća i agencija koje nude knjigovodstvene usluge, ali malo je onih koji tu ponudu upotpunjuju kompletnom podrškom vašem poslovanju.

Danas tzv. OUTSOURCING (poveravanje dela posla drugom licu) predstavlja jedan od najboljih načina uštede u poslovanju kao i izvor novih mogućnosti preduzeća uz niže izdatke. Ukoliko nama poverite brigu o vašiim poslovnim knjigama, radnim odnosima ili obračunima zarada lako možete unaprediti svoje poslovanje i više se njime baviti kada znate da je taj posao u sigurnim rukama

Knjigovodstvo

Ovu zakonsku obavezu bilo da ste preduzetnik ili privredno društvo možete poveriti nama. Mi za uzvrat nudimo sigurnost, tačnost i ažurnost vaših poslovnih knjiga zatim jasnu analitičnost prihoda i troškova kao redovno izveštavanje o efikasnosti vašeg poslovanja. Ovaj posao obavljaju stručni kadrovi sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti finansijskog i materijalnog knjigovodstva. Posedujemo i licencu Saveza Računovođa i Revizora Srbije, a sve poslovne knjige vodimo u skladu sa Međunarodnim Standardima Finansijskog Izveštavanja.

Finansije

Upravljanje finansijama u preduzeću predstavlja veoma zahtevnu funkciju koju samo stručni kadar može valjano obavljati. Danas mnoga mala preduzeća ne mogu sebi priuštiti organizaciju finansijke funkcije u okviru preduzeća, ali zato je mogu poveriti nama. Tim sastavljen od diplomiranih ekonomista i inženjera organizacionih nauka sa zadovoljstvo će prihvatiti izazove usklađivanja vaših finansija i pokušati da vaše preduzeće izvede na put profita.


Konsalting

Konsalting predstavlja vrstu poslovne aktivnosti kojom se obezbeđuje stručno savetovanje u vezi sa rešavanjem određenog poslovnog problema. U situaciji kada vlasnik firme dođe u situaciju da mu nedostaje stručnosti u nekoj oblasti ili je potrebno obaviti neku posebnu aktivnost od velikog značaja, tada se oni obraćaju stručnjacima u datim oblastima kako bi nova aktivnost bila izvedena na najbolji mogući način i što efektivnije. U tome nam pomažu naši brojni saradnici koji rade na velikim projektima u našoj zemlji kao i stručnjaci sa beogradskog univerziteta.


Radni odnosi

Ova oblast poslovanja može biti veoma problematična. Ukoliko se obavlja u okviru samog preduzeća uvek postoji problem tajnosti podataka između zaposlenih, a veoma često i problem objektivnosti. Kod nas mnoge velike firme poveravaju ovaj posao preduzećima specijalizovanim u ovoj oblasti i time rešavaju veliki deo problema i mogu se više baviti razvojem sopstvenog poslovanja.

 • Statistika:
 • Datum upisa: 04.04.2016
 • Datum ažuriranja: 03.10.2017