prethodna
Dallas Records
Dallas Records
sledeća
Apollo Plus
Apollo Plus

Nocturne Media

Nocturne Media

Pošaljite upit
Nocturne Media
Nocturne Media

Izdavačka kuća pod okriljem našeg portala - NOCTURNE MEDIA koja će biti čvrst oslonac svim bendovima koji svoju muziku žele da distribuiraju digitalno. U pitanju je distribucija muzike putem sajtova kao što su Deezer, iTunes, Spotify, Amazon i slični i naravno da ćemo svakom bendu koji to želi ustupiti i promociju putem besplatnog preuzimanja albuma preko našeg sajta.

Nocturne u ovu priču ulazi zajedno sa Lampshade media sa kojima ima partnerski odnos. Naša kuća će prvo raditi na digitalizaciji izdanja koja smo vam već predstavili u našoj download sekciji, a potom će obradovati ljubitelje gitarskog zvuka nekim novim izdanjima. Ono što ćemo da vam otkrijemo jeste da će Ućuti Pas biti jedan od bendova koji će svoje poverenje dati našoj izdavačkoj kući.

"Kao svedoci sve veće konzumacije muzike online putem rešili smo da povučemo potez koji će u velikoj meri promeniti stvari na našoj sceni. Veoma nam je bitno da pratimo korak sa vremenom. Mislim da smo za nešto više od dve godine koliko ne radimo štampu i koliko smo fokusirani na naš portal napravili značajan pomak. Put od malog metal fanzina do jednog od vodećih muzičkih portala u zemlji nije bio lak, ali isto tako, kada volite ono što radite ništa vam ne predstavlja problem. Pokretanje digitalne izdavačke delatnosti je korak koji je u potpunosti prirodan. Nama su poverenje za besplatan download do sada dali bendovi kao što su Goblini, Mortal Kombat, Tea Break i mnogi drugi i za dve godine objavili smo čak 75 izdanja. Takođe, istakao bih da mi je zadovoljstvo što ćemo u ovu priču ući u partnerstvu sa Lampshade media koji su u vrlo kratkom vremenskom periodu napravili pravu revoluciju u digitalnom izdavaštvu. Uz njih, Nocturne media će siguran sam predstavljati okosnicu izdavaštva gitarskog zvuka u narednom periodu." istakao je Marko Ristić, glavni i odgovorni urednik Nocturne magazina.

Nikola Jovanović ispred Lampshade media je takođe prokomentarisao ovo partnerstvo: "Veoma smo ponosni na saradnju sa Nocturne magazinom i činjenicom da zajedno pravimo ogromne i revulucionarne promene na domaćoj muzičkoj sceni. Posebno zadovoljstvo je što to činimo sa ljudima koji vole muziku i čiji su rad i trud doveli do toga da postanu najznačajniji muzički magazin u zemlji i jedan od najbitnijih u regionu. Digitalno izdavaštvo više nije budućnost već je naša sadašnjost i realnost. A nije samo u pitanju izdavaštvo. Danas postavljamo standarde, pomažemo bendovima u vođenju karijere, zaštiti svog rada, brigu o njihovom katalogu i izdanjima, i vraćamo im nadu da je od muzike moguće živeti i dajemo im razlog da nastave da se bave muzikom. Od ovog trenutka više ništa neće biti isto."

Pozivamo bendove koji žele da svoje albume plasiraju na ovaj način da nam se jave putem email adrese media@nocturnemagazine.net

www.facebook.com/nocturnemediaserbia

  • Statistika:
  • Datum upisa: 14.05.2015
  • Datum ažuriranja: 24.04.2017