Optimizacija sajta

Optimizacija sajta

Pošaljite upit
Optimizacija sajta
Optimizacija sajta
Optimizacija sajta
Optimizacija sajta
Optimizacija sajta
Optimizacija sajta
Optimizacija sajta
Optimizacija sajta
Optimizacija sajta
Optimizacija sajta

Optimizacija sajta, poznata skraćeno kao SEO (Search Engine Optimization) za vaš sajt, internet prezentaciju ili stranicu po svetskim standardima i najpovoljnijoj ceni. Postanite vidljiviji svojim klijentima uz pomoć naše usluge optimizacije sajta koja će učiniti da Google pretraga postane vaš najbolji prijatelj!

Vaša internet prezentacija, odnosno prisustvo na internetu u današnje vreme znači da morate biti mnogo bolji od konkurencije ako želite da budete primećeni. Internet sajtovi nisu samo primamljiv dizajn i zanimljiv sadržaj već alat kojim se na internetu osvaja posao, zarađuje i stiče ugled i imidž. Mi vam tu vidljivost možemo omogućiti vodeći se Google pravilima za izradu sajtova i dovesti vas do vrha rezultata pretrage. Naša cena SEO optimizacije opravdana je visokim kvalitetom usluga koje nudimo. Sve dok ne izvršite optimizaciju ostaćete izgubljeni u dubokom svemiru interneta i za vaše postojanje znaće samo mali broj klijenata. Ono što vam možemo ponuditi u paketu svojih usluga i na osnovu čega zatim kreiramo i samu cenu jestu vaše potrebe i zahtevi. Naime, mi vam nudimo analize drugih sajtova i vaše direktne SEO konkurencije kako bismo i mi i vi znali šta će nam najviše pomoći da vaš sajt dovedemo na željenu poziciju, odnosno sam vrh pretrage. Za vas radimo istraživanje i analizu ključnih reči za pretragu. U zavisnosti od obima samog istraživanja i analize formira se i cena za vašu optimizaciju a samim tim i za željeni rezultat. Pored optimizacije samog sajta u mogućnosti smo da vam ponudimo i optimizaciju slika koje koristite na sajtu. Ovo je važno jer se danas dobar broj internet pretraga vrši upravo na osnovu fotografija. Ako imate proizvod kod koga je važno da klijent ili korisnik može da vidi i sliku a ne samo tekst, onda je ovo idealan alat kojim treba da se služite za veću vidljivost. Koristimo najnovija tehnološka i inovativna rešenja kako bismo vam olakšali put do krajnih korisnika.

Možemo vam pomoći i pri samoj izradi sajtova i web prezentacija. Nudimo vam jedinstven dizajn, prilagođen vašoj ciljnoj grupi i sa sekcijama na sajtu koje vi želite. Tu su i mogućnost povezivanja sa vašim drugim sajtovima, Newsletter, widgeti, navigacija ka Facebooku, Twitteru, Pinterestu, Instagramu i drugim društvenim mrežama i platformama za deljneje online sadržaja. Firmama nudimo i mogućnost održavanja sajtova, jer znamo koliko vam je važan fokus na samo poslovanje. Nije nužno da angažujete dodatnu radnu snagu u svojoj kompaniji zbog ovakvih servisnih poslova već to prepustite nama. Cilj je da uštedite svoje vreme i materijalna sredstva a da uvek budete u sigurnim rukama. Mi ćemo vas zaštiti od potencijalnih napada hakjera i omogućiti administratorski pristup ukoliko postoji potreba da povremeno ili svakodnevno menjate i ubacujete novi sadržaj. Naši programeri, webmasteri i web developeri poseduju veliko iskustvo i osećaj za kreativna ali i praktična rešenja. SEO nije samo namenjen boljem pozicioniranju sajta već i tome koliko će se krajni korisnici dobro osećati kada ga posete. Vi želite da ih zadržite, da steknete njihovo poverenje i osvojite njihovu pažnju, a to je upravo ono u čemu ćemo vam mi pomoći.

Javite nam se, a naš odabrani tim eskperata će vam za kratko vreme ponuditi sjajna rešenja koja će vas zadovoljiti i estetski i finasijski! Mi smo već osvojili internet, sada to činimo i za vas!

Pratite nas na društvenim mrežama:
Linkedin www.linkedin.com/company/optimizacija-sajta-seo
Facebook www.facebook.com/seo.optimizacija.sajta
Twitter twitter.com/banjavrujci
Google Plus plus.google.com/+OptimizacijasajtaSEOoptimizacijaBeograd/posts

  • Statistika:
  • Datum upisa: 26.11.2014
  • Datum ažuriranja: 31.10.2022