prethodna
tara-apartmani.com
tara-apartmani.com
sledeća
Zlatibor
Zlatibor

Hello, Serbia!

Hello, Serbia!

 • Adresa:
 • Bulevar kralja Aleksandra 245/IV
 • 11000, Beograd
 • Telefon:
 • +381 11 386 19 70
  +381 11 241 08 67
 • Website:
 • www.helloserbia.com
Pošaljite upit
Hello Serbia na sajmu

HELLO, SERBIA! www.helloserbia.com je autorski projekat agencije za konsalting u menadžmentu i odnose sa javnošću, Blumen group www.blumengroup.rs/. Reč je o portalu koji na jednom mestu objedinjuje sve relevantne informacije iz sveta turizma. Predstavlja on line sistem integrisanih on line komunikacija.

U javnost je lansiran najavom na Sajmu turizma 2009.godine, a predstavljen godinu dana kasnije na Sajmu turizma 2010.

Osnovni cilj projekta “HELLO, SERBIA!” je unapređenje domaće turističke privrede i širenje saradnje u regionu kroz okupljanje inovativnih kompanija svih profila (od interesa za razvoj turističke privrede), ali i kroz promociju dobrih primera u javnosti i tešnju saradnju sa institucijama i razvojnim fondovima u zemlji i inostranstvu.

„HELLO, SERBIA!“ – online je projekat koji se uspešno razvija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije www.pks.rs, Udruženjem za turizam i ugostiteljstvo i Ministarstvom za ekonomiju i regionalni razvoj Republike Srbije www.merr.gov.rs/. Partnerastvo se zasniva na informacionoj i organizacionoj podršci, ne i finansijskoj, projekat je 100% samofinansirajući.

Imajući na umu da Internet sve više uzima maha u svetu te da potrošači sve manje veruju u oglase, a sve više u preporuke samih brendova (istraživanje Nielsen-a u svetu) “HELLO, SERBIA!” je projekat objedinjenih on-line komunikacija namenjinih B2B (business to business) i B2G (business to government), koncipiran tako da poveća vidljivost kompanija njihovih proizvoda, usluga i razvojnih potencijala u privrednoj javnosti, ali i omogući efikasnije i efektivnije poslovanje međusobnim povezivanjem.

Prednosti:
- Portal “HELLO, SERBIA!” je mesto sa koga se upravlja informacijama, a ne samo mesto na koje se po informaciju dolazi. Njime je obezbeđena dvosmernost u komunikaciji – primalac poruke može na nju reagovati na više načina i kroz više kanala. Postavljanje informacija sa portala na Twitter i Facebook kanale komuniciranja, obezbeđuje daleko bolji rejting i veću vidljivost nego što je to slučaj kada portali sadrže samo linkove ka društvenim mrežama.
- Portal integriše društvene mreže, direktnu poštu i RSS feed, pa je potpuno zaokružen proces distribucije informacija kroz celokupnu internet javnost.
- Koncept je na jedinstven način primenjen u B2B i B2G komunikacijama,
- Koncept značajno smanjuje troškove preduzeća koje štedi ljudske resurse, vreme i novac koristeći platformu “HELLO SERBIA!” kao svoju bazu za distribuciju informacija,
- Integritet informacija plasiranih na ovaj način, sa specijalizovanog poslovnog portala je veći nego kada istu informaciju kompanija komunicira sama,
- Koncept “HELLO SERBIA!” primenjiv je na sve aspekte poslovanja i sve privredne delatnosti.

„Reke reči koje spajaju“ – Sajam turizma 2010 – Hello, Serbia!
www.helloserbia.com/?p=696

 • Statistika:
 • Datum upisa: 27.01.2012
 • Datum ažuriranja: 15.01.2018