Stefan d.o.o. Arilje

Stefan d.o.o. Arilje

Pošaljite upit

Proizvodnja i prodaja kvalitetnih proizvoda kućnog tekstila osnovni je cilj našeg poslovanja, a zadovoljan kupac koji prepoznaje naš kvalitet, centar je svih naših planova i aktivnosti. Istrajavanje na stalnom unapredjenju i usavrsavanju procesa i angažovanju kvalitetnih kadrova siguran je put koji vodi ka ostvarenju ciljeva.

Ovim ciljem i principima vodili smo se tokom proteklih 20 godina, i na tržištu dobili potvrdu da smo na pravom putu. Odnosi sa dobavljačima i partnerima izgrađeni na poverenju i poštovanju dogovorenog, kao i 50 hiljada zadovoljnih korisnika naših proizvoda godišnje, najveći su resurs kojim firma raspolaže.

Proizvodi

Firma Stefan ima široku paletu proizvoda. Proizvodimo posteljine, jorgane, peškire, stolnjake, prekrivače, jastuke "Comodo", jogi navlake, ležaljke za plažu, naddušeke, maramice, kecelje, kuhinjske krpe, bade mantile...

U svom asortimanu nudimo i kompletan hotelski i bolnički program posteljina, dečiji program. Tu su još i program baštenskih garnitura, kao i program tekstilnih naramenica. Svi naši proizvodi imaju svoje standardne dimenzije. Pored toga, Stefan proizvodi sve artikle, po želji kupca, i u vanstandardnim dimenzijama.

Istorijat

Imajući u vidu okolnosti i društveno uredjenje u tadašnjoj državi, braća Đorđe i Miloš Stefanović iskoristili su prve stvorene uslove za započinjanje privatne delatnosti. Prvog novembra 1988. godine, Miloš osniva samostalnu modno-krojačku radnju "Stefan" čija je osnovna delatnost bila proizvodnja tekstilnih naramenica. Brat Đorđe je 1989. godine osnovao svoju privatnu radnju za proizvodnju naramenica, da bi po izgradnji poslovne zgrade od 480 kvadratnih metara, na očevoj imovini, braća formirala zajeničko preduzeće "PP STEFAN". Poslovni uspesi omogućili su tada i proširenje kapaciteta, ali i širenje delatnosti. Otvorena je u Arilju prodavnica boja, lakova i gvožđarske robe kao posebna organizaciona celina, koja će kasnije prerasti u modernu robnu kuću.

1996. godine započinje se sa proizvodnjom posteljina i prekrivača. Novi proizvodni program donosi značajan uspeh na tržištu i omogućava dalje širenje kapaciteta. Proizvodne hale se proširuju, ulaže se u automatsku liniju za štepanje prekrivača i jorgana, kao i u liniju za punjenje i vakumiranje jatuka. Prodavnica boja i lakova se 1998. izmešta u prodajni prostor od 450m2. U tom trenutku firma broji 40 zaposlenih.

Od 2001. sa poboljšanjem ekonomskog stanja u zemlji, kreće i dinamičan razvoj firme. Svake godine ulaže se u novu opremu, proširuje se proizvodni i magacinski prostor. 2002. godine počinju sa radom veleprodajna predstavništva naše firme u Novom Sadu, Beogradu i Prnjavoru (Republika Srpska). STEFAN tada proizvodi oko 300 artikala kućnog tekstila za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Najviše se ulaže u kvalitet proizvoda, standardizaciju procesa i osavremenjavanje poslovanja. 2003.godine kreiran je brend jastuka COMODO, koji danas podrazumeva 4 tipa jastuka. Podiže se kvalitet materijala koji se koriste u proizvodnje, i STEFAN na tržištu stiče reputaciju jednog od najkvalitetnijih proizvođača kućnog tekstila.

2006. godine rekonstruiše se poslovna zgrada u Arilju, a već 2007. investira se u poslovni objekat predstavništva u Beogradu. Savremeni poslovni objekat sa 200m² maloprodajnog prostora i oko 1000m² kancelarijskog i magacinskog prostora omogućava širenje delatnosti na veleprodaju ne samo proizvoda kućnog tekstila, već i veleprodaju široke palete pamučnih tekstilnih proizvoda, uglavnom proizvedenih u Arilju i predstavlja bazu za dalji razvoj poslovnih aktivnosti u tržišno najznačajnijem delu Srbije.

31. oktobra 2008. porodica Stefanović je sa svojih 120 zaposlenih, sa partnerima i prijateljima proslavila 20 GODINA POSLOVANJA preduzeća STEFAN doo Arilje.

PRODAJNA MESTA:

Beograd
Smederevski put 39a
+381 11 803 6606

Novi Sad
Ustanička 2A
+381 21 6337 910

  • Statistika:
  • Datum upisa: 04.08.2011
  • Datum ažuriranja: 22.07.2021