Kartonske kutije

Kartonske kutije

 • Adresa:
 • Vodovodska 177i
 • 11000, Beograd
 • Telefon:
 • +381 11 257 16 06
  +381 65 257 16 06
  +381 65 999 02 09
 • Website:
 • www.kartonskekutije.com
Pošaljite upit

Kartonske kutije za pakovanje ono su što vam je uvek potrebno kada planirate selidbu. Bilo da imate samo lične stvari koje prenosite iz stana u stan ili dokumentaciju, posuđe, knjige i slično kartonske kutije su tu da vam obezbede najlakši transport. Možete da pokušate i sa pakovanjem stvari u kese, ali naš predlog, kao kompanije koja se već dugi niz uspešno bavi selidbama je da to ipak budu kutije.

No, kako uvek budete u potpunom haosu kada planirate selidbe, desi se da se kasno setite da nemate kutije. Onda kreće jurnjava po radnjama, pretraga internet stranica gde se mogu najpovoljnije kupiti kutije. Zatim slede dileme “Kakve mi kutije trebaju?”, “Koliko komada da kupim?”, “Da li su kutije dovoljno velike za pakovanje stvari?”, “Koliko stvari mogu da spakujem u jednu kutiju?”...Čini se kao da će famozne kartonske kutije postati i veći problem od vaše celokupne selidbe.

Da vam se ovakve situacije ne bi dešavale, a vi gubili živce oko kartonskih kutija za selidbe, pozovite nas! Mi prodajemo kartonske kutije za selidbe i dostavljamo ih na vašu adresu potpuno besplatno! Kako smo iskusni u ovom poslu, tačno ćemo znati šta vam je potrebno i u kojim količinama. Jasno nam je da vam je slobodno vreme dragoceno i da ne treba da ga traćite na nabavku kutija. Zato smo mi tu, da pojednostavimo i olakšamo stvari. Imamo i iskusan tim pakera koji će vam pružiti sve potrebne savete. Počev od toga šta i kako da pakujete u kartonske kutije, preko toga koje vam dimenzije i koje količine kutija trebaju. Kutije naručujete od nas a mi ih šaljemo na vašu adresu putem kurirske službe City Express u roku od 24 sata i manje. Ovo se odnosi na teritoriju cele zemlje, tako da nas možete kontaktirati iz bilo kog grada. Mi ćemo vam izaći u susret za sve što vam je potrebno od opreme za pakovanje i selidbe, a naše ljubazno osoblje je tu da odgovori na vaše pozive 24/7. Za vas radimo svakog dana u nedelji 365 dana godišnje.

Znamo da vas najviše interesuju cene i da li ćete sebi moći da priuštite kartonske kutije za selidbe. Garantujemo da je naša cena najpovoljnija a usluga najbrža!

Pratite nas na društvenim mrežama:

Google Plus - plus.google.com/+Kartonskekutije011/posts
Facebook - www.facebook.com/kutije.beograd

 • Statistika:
 • Datum upisa: 26.11.2014
 • Datum ažuriranja: