Novatronic d.o.o.

Novatronic d.o.o.

  • Adresa:
  • Karađorđeva 1
  • 21000, Novi Sad
  • Telefon:
  • +381 21 472 14 56
    +381 21 529 432
  • Radno vreme:
  • Pon-Pet 08.15-16.15h
  • Website:
  • https://www.novatronic.rs
Pošaljite upit

"Novatronic" d.o.o. je preduzeće za proizvodnju, promet i usluge, sa sedištem u ulici Karađorđeva broj 1 u Novom Sadu i osnovano je 22. februara 1993.

Kvalitet je ključna reč za Novatronic i upravo to nam je omogućilo da svih proteklih godina nastupamo kao lider u oblasti proizvodnje displeja za informisanje putnika u javnom prevozu (autobuski displeji, stanični displeji, displeji za tramvaje i trolejbuse), displeja u saobraćaju (PSZ – promenljivi saobraćajni znaci, parking displeji) i informacionih displeja (reklamni displeji, numerički displeji, digitalni satovi, apotekraski krst, kursne liste).

Pri izradi naših proizvoda koristimo LED tehnologiju. Koristeći nova tehničko-tehnološka rešenja nastojimo da osavremenimo proizvod koji će pored svoje namenske funkcije i kvalitetom kao i vizuelno prijemčivom formom zadovoljiti potrebe naših sadašnjih i budućih kupaca.

Postoji mogućnost izrade informacionih displeja po narudžbini,po dogovoru sa krajnjim kupcem.
Kupovinom naših uređaja obezbeđeno vam je tehnička podrška,i obezbeđenje održavanja uređaja u garantnom roku,kao i nakon isteka.

Proizvodni program:

Saobraćaj

Informisanje punika u javnom prevozu – Nova Bus


NovaBus predstavlja novu generaciju sistema za informisanje putnika namenjenih za sva vozila u javnom transportu: autobuse, trolejbuse, tramvaje, šinobuse,vozove. Radi se o naprednom, pouzdanom i jednostavnom za upotrebu informacionom sistemu za brzu i preciznu informaciju putnicima.
Elektronski displeji, koji su deo sistema NovaBus, proizvode se u velikom broju različitih tipova, dimenzija i rezolucija, čime je obezbeđena mogućnost primene na svim tipovima vozila.

1. Eksterni LED displeji
Eksterni LED displeji pružaju informaciju putnicima van vozila o broju linije i destinaciji na kojoj vozilo javnog prevoza trenutno saobraća. Takođe, preko ovih displeja putnicima je moguće pružiti potpuno proizvoljne reklamno-informacione poruke, po želji operatera.
Displeji su izrađeni u naprednoj LED tehnologiji visoke sjajnosti, sa širokim vidnim uglom i dobrim kontrastom, što uz automatsku regulaciju sjaja displeja spram ambijentalnog osvetljenja omogućava odličnu vidiljivost u svim vremenskim uslovima.
LED displeji omogućavaju prikaz grafičkog i tekstualnog sadržaja u proizvoljnim alfabetima (uključujući ćirilični), sa proizvoljnim visinama i oblicima fontova , uz mogućnost prikaza teksta u više redova. Takođe je omogućen prikaz pokretnog teksta i smenjivanje više slika na displeju uz upadljive efekte prikaza.
Komplet koji se montira na vozilo sadrži proizvoljnu kombinaciju displeja različitih dimenzija i rezolucija.

2. Interni LED displeji
Interni LED displeji služe za najavu stanica, prikaz linije na kojoj vozilo saobraća, kao i za poruke upozorenja ili marketinške poruke.
Interni LED displeji su alfanumerički sa više različitih fontova na bilo kom jeziku. Tekstualne poruke mogu biti fiksne ili pokretne. Moguće je prikazivanje datuma i vremena.

3. Upravljačka jedinica (CONTROL UNIT NB2009)
Upravljačka jedinica (konzola) NB2009 upravlja radom svih displeja u sistemu i omogućava vozaču vozila jednostavan izbor i ispis linije na kojoj vozilo saobraća. Kompaktna i pogodna za ugradnju u vozačku instrument tablu.

www.novatronic.rs

[email protected]

  • Statistika:
  • Datum upisa: 16.12.2011
  • Datum ažuriranja: