edoctor.rs

edoctor.rs

Pošaljite upit

Prateći trendove digitalnih komunikacija u oblasti zdravstva koji se poslednjih godina uveliko razvijaju i u stalnoj su ekspanziji na tržištima zapadnih zemalja, prepoznali smo potrebu da se ovakav način digitalnog povezivanja razvije i sprovede i na tržištu Srbije.

Septembra 2014. godine, osnovali smo Mediconet d.o.o. sa ciljem da kreira sveobuhvatnu zdravstvenu internet platformu za pružanje informacija o najčešćim simptomima najrasprostranjenijih zdravstvenih stanja i na najefikasniji način poveže pacijente sa medicinskim ustanovama i lekarima. Platforma za sada obuhvata web portal i aplikaciju EDOCTOR.

Platforma je namenjena isključivo u informativne svrhe, a ne kao sredstvo za dijagnozu stanja ili zamena za posete, poziv, konsultacije i savete lekara i drugih kvalifikovanih medicinskih stručnjaka.

Naša misija je pružanje pravovremenih, najkvalitetnijih informacija u oblasti zdravstvene zaštite i podizanje nivoa usluga u zdravstvu. Iz ovog razloga, kreirali smo alate uz pomoć kojih omogućavamo kontinuirani pristup sadržajima na temu zdravlja i medicine, koje su pripremili profesionalni zdravstveni radnici. Pored toga, putem brzih i preciznih pretraga moguće je efikasno povezivanje pacijenata sa odgovarajućim medicinskim ustanovama i stručnjacima u bilo koje vreme.

Pomoću EDOCTOR aplikacije za iOS i Android, koja sadrži bazu sa više od 1000 zdravstvenih ustanova i ordinacija, kao i veliku bazu lekara, dobijate potpunu logističku podršku – lociranja lekara ili ustanove koja vam je potrebna, značajno olakšan proces zakazivanja pregleda ili konsultacije u vašem gradu.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 08.04.2016
  • Datum ažuriranja: