Dynamic Pro

Dynamic Pro

 • Adresa:
 • Žitni trg 4
 • 21000, Novi Sad
 • Telefon:
 • +381 21 571 151
  +381 64 122 0 900
 • Radno vreme:
 • Pon-Pet 08-16h
 • Website:
 • www.dynamic.co.rs
Pošaljite upit

U današnje vreme sport je jedan od načina za održavanje zdravlja. Veoma je važno da se pre početka bavljenja bilo kojim sportom, fizički pripremite, jer u slučaju kada to izostane može doći do različitih povreda. Bol je ono sa čim je najteže živeti. Kada nas nešto boli jedino čemu težimo je da bol otklonimo. Dynamic Pro je specijalizovana radnja sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji sportskih i ortopedskih pomagala, gde spadaju razni steznici za skočni zglob, steznik za koleno sa elastičnom podrškom, steznici za lakat i rame, ortopedski ulošci, mideri i steznici za leđa kao i pojasevi za bruh. Prodaja ortopedskih i sportskih pomagala je namenjena, kako za profesionalne sportiste, tako i za rekreativce i sve koji osećaju bilo kakvu vrstu bola ili neugodnosti. Artikli su izrađeni od veoma kvalitetnih materijala, koji su prijatni, udobni, namenjeni za duže periode nošenja, prilagođeni su pokretima tela i veoma su laki za održavanje.

U vreme velikih pritisaka i borbe za održavanje radnog mesta i za preživljavanje, od velike je važnosti odvojiti vreme za sebe i svoje zdravlje, baviti se sportom i rekreacijom. Međutim, svi sportovi nose sa sobom neku dozu rizika od povrede. Ukoliko se ne pripremimo na adekvatan način, može doći do povreda kostiju, zglobova ili mišića.

Pod pripremom za sportske aktivnosti se podrazumevaju ne samo dobro zagrevanje, već i korišćenje steznika, ortoza i bandaža kako bi se povrede sprečile. Ortoze i bandaže su preporučljive i za profesionalne sportiste, ali i za rekreativce. Ukoliko do povrede ipak dođe, potrebno ju je sanirati. Ono što se prvo radi kod većine povreda jeste imobilizacija povrede ortozom, bandažom ili steznikom.
Firma Dynamic Pro je tu da otkloni svaki bol, bez obzira da li je bol posledica bavljenja sportom, povrede na radu ili neke hirurške intervencije.

Ortoze i bandaže
Terapijske ortoze i bandaže, namenjene lokomotornom sistemu služe ne samo za prevenciju ili zbrinjavanje povreda kod sportista i rekreativaca već i za zbrinjavanje degenerativnih promena i bržu rehabilitaciju nakon operativnih zahvata. Materijali od kojih su izrađene obezbeđuju optimalnu funkcionalnost i udobnost.

Izrada ortoza
Firma Dynamic Pro je poznata na području izrade i prodaje terapijskih bandaža i ortoza namenjenih lokomotornom sistemu. Izrađivanje i prodaja steznika, bandaža i ortoza tokom dugog niza godina omogućila im je detaljno upoznavanje svojstava materijala od kojih se izrađuju, ali i potreba klijenata. Ortoze se izrađuju od kombinacije termoaktivnih i termoplastičnih materijala, a jednostavna aplikacija, mogućnost individualnog podešavanja, udobnost i njena lakoća doprinose komforu prilikom nošenja. U firmi Dynamic Pro se obavlja izrada ortoza za gornje ekstremitete, izrada ortoza za donje ekstremitete i izrada ortoza za kičmeni stub.

Steznici
Steznici su izuzetno važni za prevenciju povreda, ali i kao terapijski element. Koriste se za sanaciju rapture ili lezije ligamenta, pre ili posle operacija, za rehabilitaciju, fiksiranje nestabilnog ligamenta ili insuficijenciju kolena. U zavisnosti od Vaših potreba, izrađuju se steznici sa kontrolorom pokreta, metalnim šinama, sa elastičnom podrškom itd.

Proizvodni program firme Dynamic Pro

Asortiman proizvoda obuhvata:
- sportska pomagala kao što su: steznik za skočni zglob, steznik za koleno sa elastičnom podrškom, steznik za lakat i rame, steznik za fiksaciju čašice (patele);
- steznike (pojaseve): steznik za popravljanje stasa, steznik za stomak i labav trbušni zid, steznik – pojas za lumbosakralni deo kičme, steznik – pojas (mider) za torakolumbalni deo kičme, steznik za grudni koš, steznik za rame, za lakat, za ručni zglob, za prst, steznik za rame i lakat – Dezolov zavoj, steznik za koleno, steznici za čukalj, skakačko koleno, steznik – pojas za ingvinalnu kilu (bruh herniju);
- meke i čvrste kragne za imobilizaciju vrata: Tomasova kragna, Šancova kragna i Philadelphia kragna;
- uloške od različitih materijala: individualni anatomski ulošci napravljeni na osnovu gipsanog otiska , silikonski ulošci, ulošci sa perforiranom petom od silikona itd.
- ostalu opremu u koju spadaju: zavoji, sunđeri, tape-traka za bandažiranje, Kinesiology traka.

Ako želite da sprečite povrede kao što su uganiće skočnog zgloba, nategnuće, pucanje ligamenta u kolenu, pucanje mišića, povrede lakta prilikom pada itd, ili je pak do njih već došlo, dođite u Dynamic Pro da zajedno odaberemo proizvod koji će Vam olakšati rehabilitaciju.

Bandaže od elastičnih tkanina ili najmodernije bandaže od termo ili običnog neoprena, elastični zavoji, obični i samolepivi, ortoze, sve možete naći na jednom mestu. Sa Vama smo već dug niz godina, a sada je vreme da proverite i zašto su nam mnogi sportisti i rekreativci poklonili poverenje.

 • Statistika:
 • Datum upisa: 04.06.2015
 • Datum ažuriranja: 30.05.2016