Turisttrade d.o.o.

Turisttrade d.o.o.

  • Adresa:
  • Golsvordijeva 34
  • 11000, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 2454 499
    +381 11 2455 600
    +381 11 2443 687
    +381 11 3085 937
    +381 11 4080 185
  • Radno vreme:
  • Pon-Pet 09-20h, Sub 10-15h
  • Website:
  • https://www.turisttrade.com
Pošaljite upit
Kalitea
Lefkada
Tasos
Zakintos
Vrasna
Turska - Fetiye
Hotel Samara 5* - Bodrum
Kušadasi
Sarimsakli

Kompanija “Turisttrade” je registrovana kao Društvo za turizam, trgovinu i usluge. Posedujemo licencu br. OTP 15/2010 za obavljanje poslova organizovanja turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, izdatu od strane Ministarstva turizma, trgovine i usluga Republike Srbije. Na turističkom tržištu smo prisutni od 1989. godine, kao jedna od prvih privatnih kompanija u ovoj oblasti delovanja.

Osnovna inodestinacija agencije je GRČKA, i to poluostrvo Halkidiki. U turističkim mestima Pefkohori i Hanioti naše predstavništvo uspešno radi godinama i brine o hiljadama turista koji tamo provode svoj letnji odmor. Takođe, sa nama možete letovati u Vrasni i upoznati regiju Svetog Đorđa. Ostrvo Tasos je još jedan biser helenskog turizma, gde naši klijenti provode nezaboravne trenutke u Skala Potamiji i Golden Beach-u.
Sa nama možete upoznati Solun i Meteore, obići Hilandarski metoh i Svetu Goru, posetiti rodno mesto Aristotela, krstariti brodom do predivnih plaža, doživeti Grčku uz muziku i vino. Ne postoji grčko turističko mesto u kojem Vam ne možemo ponuditi adekvatan hotelski ili apartmanski smeštaj.

Mnoštvo hotela za svačiji ukus i džep se nalazi u našoj ponudi za TURSKU i to u najčuvenijim letovalištima – Kušadasi, Sarimsakli, Bodrum i Marmaris, uz organizaciju izleta koji se ne propuštaju – Efes i Kleopatrina kupatila.

Ono po čemu smo prepoznatljivi u svetu muzike i širenja nacionalne kulture su tradicionalni FESTIVALI FOLKLORA čiji smo pokrovitelji i organizatori u Grčkoj i Turskoj. Do sada je blizu dvestotine kulturno umetničkih društava iz naše zemlje i inostranstva pokazalo svoje igračko i pevačko umeće.

Tokom cele godine našim vernim klijentima i onima koji će to tek postati, nudimo atraktivne programe putovanja u kojima spajamo zabavu i saznanja o kulturno-istorijskom nasledju zemlje domaćina. Osnovni moto našeg rada je temeljna analiza svake stavke koja se nađe u ponudi, angažovanje profesionalnih pratilaca grupa i vodiča, kao i predstavnika agencije koji su na usluzi gostima na svim našim destinacijama. Želje i zahtevi klijenata su nam na prvom mestu! Članovi našeg tima su mladi ljudi, sposobni da se identifikuju sa ciljevima kompanije i vredno rade na tome da se ti ciljevi i ostvare!

Agencija "Turisttrade" je dugogodišnja članica

YUTA - Nacionalne asocijacije turističkih agencija.

Poslovnica - Pefkohori (Grčka)
Turisttrade
Ippocampos - Pefkohori, Halkidiki
Tel/Fax: +30 23740 62 237

Poslovnica - Vrasna (Grčka)
Turisttrade
Filoxenia - Vrasna
Tel/Fax: +30 23970 24 600

  • Statistika:
  • Datum upisa: 03.05.2011
  • Datum ažuriranja: