Amigo Travel

Amigo Travel

 • Adresa:
 • Dimitrija Tucovica 93, TC Skver
 • 31000, Užice
 • Telefon:
 • +381 31 511 596
  +381 31 524 192
 • Website:
 • www.amigotravel.rs
Pošaljite upit

Turistička agencija Amigo Travel, osnovana je 23.11.2002. godine. Tajna za konstantni napredak leži upravo u punih deset godina tradicije i iskustva, kao i u profesionalnom timu zaposlenih koji su Vam uvek na raspolaganju.

Agencija je servis velikih tur - operatora, kako u hotelskom, tako i u privatnom smeštaju.
Zadnjih par sezona unazad prepoznatljiva po vrhunskoj ponudi hotela i apartmana, pristupačnim cenama, kvalitetnom servisu u mestu boravka, dobrim predstavnicima i sigurnim putovanjima. Cilj nam je da budemo Vaša ekonomična i sigurna opcija u nastupajućim letnjoj sezoni sa mogućnošću boravka od 5,10 i 15 dana. Uvereni smo da ćete preko naše agencije naći najbolju opciju za željeno letovanje, koje će takođe odgovarati Vašim mogućnostima i željama.

Prateći sve zahtevnije tržište trudimo se da pružimo vrhunsku uslugu i naše klijente zadovoljimo stalnim širenjem ponude. Pored najatraktivnijih luksuznih letovališta u Grčkoj našu ponudu smo obogatili i poznatim ski centrima, evropskim i svetskim metropolama, individualnim i grupnim putovanjima, avio kartama. U želji da i dalje dopunjujemo ponudu, okrećemo se ka sve više zastupljenom poslovnom turizmu. Naša agencija je takođe okrenuta ka organizaciji Team building programa za različite kompanije, prema njihovim potrebama i ciljevima.

Vršimo prodaju avio karata svih vodećih avio kompanija kao što su: Lufthansa, Turkish Airlines, British Airways, JAT, ČSA, Delta Airlines, Air France itd. Takođe obezbeđujemo karte i low cost kompanija kao što su: Wizz Air, Fly Dubai, Air One, Wind Jet itd.

Našu agenciju odlikuje jedinstven tim ljudi. Ambicioznost, profesionalnost, ljubaznost, timski rad gde su predlozi i sugestije dobrodošli, čine radno okruženje Amigo Travel-a kao i postizanje odličnih rezultata u radu i privrženost kompaniji. Tokom trajanja Vašeg putovanja naši vodiči i ino partneri potrudiće se da Vam omoguće prijatan boravak i izađu u susret Vašim pojedinačnim zahtevima.

Slobodno nas možete kontaktirati i putem mail adrese amigouzice@gmail.com a mi ćemo Vam pružiti odgovor u najkraćem mogućom roku.

Pozivamo Vas da nas posetite i dobijete sve dodatne informacije o našoj ponudi. Razumemo potrebe naših klijenata i njihovih zahteva i zbog toga kreiramo ponudu isključivo prema njihovim željama. Zadovoljstvo klijenata je uspeh našeg poslovanja. Nadamo se da će te nam pružiti priliku da i sa Vama uspešno sarađujem

 • Statistika:
 • Datum upisa: 29.01.2014
 • Datum ažuriranja: 28.01.2016