Servis Nova

Servis Nova

  • Adresa:
  • Hajduk Veljkova 51/18
  • 18000, Niš
  • Telefon:
  • +381 18 522 656
    +381 18 291 873
    +381 63 77 00 757
    +381 65 55 22 656
  • Website:
  • www.servis-nova.co.rs
Pošaljite upit

Nova Servis iz Niša, preduzetnika Zorana Novakovića osnovan je 27.04.1988. godine pod nazivom Tepih servis "OZON". Ovaj naziv korišćen je do 1991.godine kada je usledila obavezna preregistracija radnji, u tom periodu pun naziv radnje bio je Servis za održavanje podova Nova sa sedištem u Nišu.

Sam naziv je ukazivao na to čime se radnja bavi, ali precizno objašnjenje je sledeće: danas Nova Servis pored pranja tepiha i ostalih podnih obloga, izvodi radove hoblovanja i lakiranja parketa, glačanja oštećenih mermernih podova do visokog sjaja, pranje i peskarenje fasada, vrši iznajmljivanje lakopokretne brzomontažne skele, pere meblirani nameštaj i mebl u automobilima, a takođe vrši i rentiranje kompjuterskog programa za službe koje posluju putem telefonskog naručivanja robe ili usluga.

Dugogodišnje iskustvo, praćenje literature i korišćenje novih tehnologija, uz rad sa profesionalnom opremom garancija je kvaliteta u koji su se u proteklih dvadesetak godina uverili mnogi građani Niša i drugi na teritoriji naše zemlje i u okruženju gde je ova radnje izvodila radove.

Posebna pažnja posvećena je obradi oštećenih podova od mermera, teraca i sl. marerijala od prirodniog kamena, gde se temeljnom obradom starom podu vraća sjaj tako da izgleda kao da nikada nije bio u upotrebi. Ovakva obrada se radi u mokrom postupku i nema prašine kao kod klasične obrade a postojeći pod se dovodi do visokog sjaja u kome se enterijer ili eksterijer preslikavaju kao u ogledalu.

Od 2001.god. radnja je proširila delatnost na pranje i mokro peskarenje fasada sa lakopokretne brzomontažne skele kao i na generalno čišćenje poslovnog prostora.

U 2004.god. krećemo sa još jednim proširenjem delatnosti. Ovog puta to nije srodna delatnost međutim ipak je neophodna za uspešno poslovanje prvenstveno u pogledu planiranja i zakazivanja. Radi se o kompjuterskim programima namenjenim radnjama za rad na terenu kao što su razne uslužne radnje, taxi udruženja ili hitne službe kao vatrogasne brigade ili sl. koji posao zakazuju putem telefonskih poziva. Program omogućava evidentiranje lažnih poziva jer poseduje identifikaciju dolazećeg poziva, tako da preko telefonskog imenika odmah znate sa koje je adrese pozvao potencijalni korisnik, čiju lokaciju možete proveriti na planu grada koji korisnik želi da koristi u programu a koji se jednostavno implementira u sam program.

Trudimo se da poštujemo vreme korisnika pa je vreme zakazivanja precizno kao i procena dužine rada za naručen posao. Međutim dužina rada nije odlučujuća već je to kvalitet izvršene usluge. Za specifične poslove predlažemo izradu probnog uzorka na osnovu čega budući korisnik može da vidi postupak rada i pruženi kvalitet, na osnovu čega može da donese odluku da li mu je ta usluga potrebna ili ne. Bitno je i pravilno obaveštavanje o tome šta može a šta ne, da se sanira od prisutnih oštećenja na podu ili fasadi, što se praktikuje u kontaktu sa zainteresovanima.

O kvalitetu usluga konačan sud uvek daju korisnici, a u sve ovde navedeno možete se uveriti ukoliko nas pozovete i odlučite da nam ukažete poverenje.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 26.02.2014
  • Datum ažuriranja: