Kamenorezačka radnja Despot

Kamenorezačka radnja Despot

Pošaljite upit

Kamenorezačka radnja Despot osnovana je 1986. godine
Delatnost firme je: Uvoz, obrada, prodaja i ugradnja prirodnog kamena granita i mermera i izrada nadgrobnih spomenika i elemenata za uređenje porodičnih grobnica.

U ponudi imamo materijale različitih boja i struktura, koji su na osnovu dosadašnjeg iskustva dokazali kvalitet i postojanost. Za potrebe sopstvene prerade i prodaje, kamenorezačka radnja Despot materijale uvozi i kupuje od renomiranih Evropskih firmi.

Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbine. U sklopu radnje vrsimo i obradu, prodaju i ugradnju proizvoda od prirodnog kamena: stanglice, suvi zid, lomljene ploce, kamen za oblaganje fontana i dvorista i granitne kocke. Kamenorezačka radnja Despot ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.

Cene nadgrobnih spomenika, i svih drugih proizvoda iz naše ponude dokazuju naš kvalitet i konkurentnost na trzistu.

Uvozni materijali proverenog kvaliteta, odlična završna obrada i profesionalna ugradnja, razlozi su zbog kojih su proizvodi postali prepoznatljivi, a kao takvi lako pronalaze put do sve većeg broja kupaca na šta smo sa punim pravom, veoma ponosni.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije, potrudićemo se da Vam razjasnimo sve Vaše nedoumice i nađemo najbolje rešenje za Vas

[email protected]

  • Statistika:
  • Datum upisa: 30.06.2016
  • Datum ažuriranja: