Dečija igraonica - Ostrvo sa blagom

Dečija igraonica - Ostrvo sa blagom

  • Adresa:
  • Partizanske avijacije bb, Bežanijska kosa Beograd
  • 11070, Beograd
  • Telefon:
  • +381 65 22 88 610
  • Website:
  • https://ostrvosablagom.rs
Pošaljite upit

Igraonica za decu rođendaonica Ostrvo sa blagom
Dečija igraonica “Ostrvo sa blagom” se nalazi na Bežanijskoj kosi, u okviru IDEA Super tržnog centra. Adresa je Partizanske avijacije bb, Bežanijska kosa.
Prostor od 600m2 namenjen deci i njihovim roditeljima, podeljen je na dva dela, kako bi i deca i njihove mame i tate imali svoj kutak.

Roditelji mogu da se opuste u prijatnom ambijentu kafića dok su njihovi mališani, kao mali pirati sa Kariba, na “ostrvu” u potrazi za blagom.
Igraonica je klimatizovana, sa centralnim grejanjem, besprekorno čista i veoma lepo uređena. Igraonica je prostrana i svetla.

Sadrži sve ono što je potrebno da bi se Vaše dete i njegovi drugari dobro zabavili.

Pored mnoštva igračaka, velikog broda, džungle, tobogana i skakaonica, sa zidova decu posmatraju omiljeni junaci iz Pirata sa Kariba, tako da se stiče utisak kao da su na nekom od izgubljenih karipskih ostrva u potrazi za blagom.

Dok se deca igraju, mame i tate, tetke, deke i bake mogu uživati u kafeu koji je u posebnom delu igraonice i koji je namenjen da i starijim boravak u igraonici bude prijatan. Roditelji mogu da se opuste, posmatraju decu dok se igraju i uživaju u kafi, pročitaju štampu.

Najbolja igraonica u Beogradu - otvorena je sedam dana u nedelji.

Za igraonice je veoma bitno da su na dobroj lokaciji, a Ostrvo sa blagom to i jeste. Naša velika prednost je obezbeđen besplatan parking.

Novo, Novo, Novo!!!

Dnevni boravak dece
Dragi roditelji, Vaša igraonica "Ostrvo sa blagom" organizuje dnevni boravak dece:


- za vreme letnjeg raspusta (od 8 do 16 časova, svakoga dana da bi deca boravila u prostoru igraonice gde bi uz igru, kreativne radionice, sportski sardžaj, filmske projekcije kvalitetno provodili vreme, uz nadzor stručnog osoblja.

- tokom školske godine - boravak za predškolsku i školsku decu od I i IV razreda, pruža da svoje slobodno vreme deca provedu kako u igri i zabavi, tako i u ispunjavanju svojih školskih obaveza.

Stručno osoblje, učitelji razredne nastave, uz prateći plan i program, vašem detetu bi omogućili da kvalitetno i lako savladaju svoje domaće zadatke te nadograde već usvojeno znanje.

Sve se radi uz aktivno učešće vašeg deteta, gde igraonica prestaje da bude samo prostor za igru, već pomaže da na lak i jednostavan način dete savlada gradivo i prihvati nova znanja.

Ukoliko želite da pogledate kako izgleda unutrašnjost naše igraonice ne propustite da to pogledate kroz:
"Virtuelna šetnja kroz objekat u 360 stepeni"
walkinto.in/tour/bkpl-cNUXbW1ealZ94L7-

Dečija igraonica "Ostrvo sa blagom" – Beograd
Adresa: IDEA Super
Partizanske avijacije bb, Bežanijska kosa Beograd
Mob: +381 65 22 88 610
Telefon/Fax: +381 11 22 88 610
Email: [email protected]
Radno vreme: svaki dan u nedelji, od 10:00h – 22:00h

Dečija igraonica "Ostrvo sa blagom" – Pančevo
Adresa: AVIV park
Miloša Obrenovića 12 , Pančevo
Mob: +381 62 333 501
Telefon/Fax: +381 13 333 501
Email: [email protected]

  • Statistika:
  • Datum upisa: 05.02.2016
  • Datum ažuriranja: