Zlatara Tanasković

Zlatara Tanasković

  • Adresa:
  • Zmaj Jovina 20, Zemun
  • 11080, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 2610 077
    +381 11 3731 005
  • Radno vreme:
  • Pon-Pet 08:30-20h, Sub 08:30-15h
  • Website:
  • https://www.zlataratanaskovic.com
Pošaljite upit

ZLATARA TANASKOVIĆ

Zlatara Tanasković dugi niz godina bavi se izradom nakita od plemenitih metala, burmi od belog zlata, burmi od žutog zlata, vereničkog prstenja, otkupom zlata, zamenom starog za novo, popravkom nakita. Zlatara Tanasković se nalazi na dve lokacije, Zmaj Jovina 20, Zemun prodajni prostor i druga radnja sa sedištem u ulici Zmaj Jovina 27, Zemun. Sa samom pozicijom na kojoj se nalazimo, dalje od centra grada, trudimo se da mušterijama izađemo u susret i budemo povoljniji od drugih kolega. Kod nas možete naći sve od nakita, a u slučaju da nesto trenutno nemamo, potrudićemo se da vam isto obezbedimo u najkraćem roku.

S poštovanjem vaša Zlatara Tanasković!

BURME
Kada govorimo o burmama u našem asortimanu posedujemo preko 200 modela ručno izrađjenih bumi, u belom zlatu ili žutom zlatu, isto tako u kombinaci žutog i belog zlata. Takodje i burme, koje su sada u trendu takozvane pink boje u kombinaciji sa belim zlatom.
Svi znamo šta burme znače, šta predstavljaju. Burme su simbol večne povezanosti dve duše, dva tela. One su te koje čine najvidljiviji znak ljubavi i zato moraju biti posebne. Burma na ruci Vas podseća na prisustvo voljene osobe i u dobru i u zlu, zato je nemojte odložiti sa stane već uvek nosite na ruci. Burma se nosi ceo život tako da ona mora biti udobna, praktična, kvalitetna i takvu je možemo nositi svaki dan. Da bi smo malo uštedeli ne smemo žrtvovati kvalitet burme, već birati najbolje.
Pošto je dijamant simbol večne ljubavi, on zauzima posebno mesto. Kod nas imate mogućnost ugradnje brilijanata u burmu koji će povećati njenu vrednost i dati još vredniji karakter.

OBIČNE BURME
Su one burme koje su zadržale tradicionalni izgled. Po tradiciji nekada su žene nosile prsten, i to verenički koji je u isto vreme bio i venčani. Kako se vremena menjaju tako je i burma, kao venčani prsten zauzele svoje mesto. Napravljene su su prve obične klasične burme. Burma, krug, obruč, simbol potpunosti i večne povezanosti. Spoj kvaliteta i jednostavnosti.

DIJAMANTIRANE BURME
Su burme vrhunskog kvaliteta i visokog sjaja. Dijamantski noževi duboko prodiru u burmu i za sobom osavljaju neizbrisivu sjajnu površinu na kojoj se prelama svetlost. Takva burma se dizajnira veoma pažljivo, tako da i bez kamena deluje harmonično i dragoceno. Tehnologija izrade ovakve burme je vrhunskog kvaliteta tako da se obrađena površina ne može habati i skinuti.

DVOBOJNE BURME
Kako je sve veća želja da nešto menjamo, tako se menja i tradicionalne burme. Dodatkom određenih legura dobijamo određene boje zlata. U zavisnosti od onoga šta mušterija voli, može birati belu, žutu, crvenu ili burmu kombinovanu određenim bojama. Burma je istog kvaliteta samo prilagođena Vašem ukusu. Zadovoljna mušterija je na prvom mestu.
Izbor burmi je veliki,a mi ga prepustamo Vama.
Srecno!

BITNA NAPOMENA
Sve burme koje su u žutom ili belo-žutom zlatu mogu biti izrađene i u belom zlatu, a neke od njih i anatomske.

VERENIČKO PRSTENJE
Posedujemo bogat asortiman vereničkog prstenja, od koga takodje imamo ekskluzivne komade nakita prstenja u belom zlatu, prstenja u žutom zlatu, ta svaki komad nakita može biti izrađen po vašoj želji sa ugrađenim dragim kamenom (brilijant, rubin, safir, itd). Prseten u belom zlatu, prsten u žutom zlatu, prsten sa dragim kamenom, prsten sa poludragim kamenom, verenički prsten ili prsten za svaki dan možete naći u Zlatari Tanasković.

OTKUP ZLATA
Zlatara Tanasković bavi se otkupom zlata i drugih plemenitih metala, finoće 333, 585, 750, 900 i 999. Bavimo se takođe i otkupom lomljenog, zubnog i belog zlata. Kod otkupa zlata cena je povoljna, a isplata je odmah.

TRADICIJA NOŠENJA I DARIVANJA VERENIČKOG PRSTENA
Tradicija nošenja i darivanja vereničkog prstena je različita u zavisnosti od kulture, vere i doba u kome se ceremonija odvija.

VERENIČKI PRSTEN
Kupuje se iz ljubavi i nosi celog života.

Svaki prvi korak u bračnom životu započinje vereničkim prstenom, koji datira od davnina. Nekada je on bio samo venčani prsten, a sada znak da partner obećava skorašnje venčanje i večnu ljubav koja se kruniše burmama.

Verenički prsten treba da bude nežan, suptilan i različit od drugog prstenja. Njegov jednostavan kružni oblik pokazuje ljubav koja nema kraja. Verenički prsten može biti u različitim bojama: beli, žuti, u kombinaciji boja, matiran, peskiran ili obogaćeno dragim ili poludragim kamenjem, ali mora biti prefinjen, sa ukusom odabran i praktičan.

Zašto praktičan?
To je prsten koji treba da se nosi svaki dan, u svim odevnim kombinacijama i prilikama. Zato on mora biti kvalitetan (nežan, a jak). Po kvalitetu kamena, brilijant i dijamant su najbolji i večni, zato ih treba imati u vereničkom prstenu.

Iskreno, svaka žena potajno priželjkuje da dobije verenički prsten sa brilijantom koji će uvek nositi sa puno ljubavi.

Dijamanti su ženini najbolji prijatelji, tvrdila je zanosna Merlin Monro.

Zato, kada se odlučujete za verenički prsten nemojte štedeti, već tražite kvalitet koji će večno trajati, a mi ćemo Vam u tome pomoći.

Nije važno da li je brilijant 0.10 karata ili 1 karat, da li košta 10.000 dinara ili 10.000 eura, simbolika je ista, sušta istina da verenički prsten jeste ljubav, dijamant - brilijant jeste zauvek.

Ne treba se plašiti izbora boje zlata. Treba imati u vidu da se verenički prsten nosi dugi niz godina. Sav ostali nakit se menja, ali verenički prsten i burma ostaju stalno na ruci. Iz ostalog navedenog dolazimo do zaključka da verenički prsten treba da bude vrlo kvalitetno napravljen, ni taman, ni preglomazan. Jednom rečju udoban.

Zlatare Tanasković Beograd, Zemun
Prodajni prostor i telefon za sve konsultacije:
1. Adresa - Zlatara Tanasković - Diamond Jewelry:
Zmaj Jovina 20, Zemun
Telefon:
011/373-1005

Radno vreme: od 10:00h do 20:00h
subotom: od 09:00h do 14:00h
nedeljom: ne radi

Zlatara Tanasković, Bulevar kralja Aleksandra, Beograd - Vračar
Prodajni prostor i telefon za sve konsultacije:
2. Adresa - Zlatara Tanasković - Diamond Jewelry:
Bulevar kralja Aleksandra 24, Beograd - Vračar
Telefon:
011/324-2654

Radno vreme: od 10:00h do 20:00h
subotom: od 10:00h do 15:00h
nedeljom: ne radi

Sedište:
Adresa: Zmaj Jovina 27, Zemun
Telefon: 011/261-0077

E-mail:
[email protected]

Za više informacija posetite dole navedene web adrese:

www.zlataratanaskovic.com
www.burme.org
www.otkupzlata.co
www.verenickoprstenje.org

  • Statistika:
  • Datum upisa: 12.01.2011
  • Datum ažuriranja: