Lokring d.o.o.

Lokring d.o.o.

  • Adresa:
  • Miročka 4
  • 11000, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 334 78 60
    +381 11 334 78 61
    +381 11 334 60 20
    +381 63 881 63 22
  • Radno vreme:
  • 08-16h
  • Website:
  • https://www.lokring.rs
Pošaljite upit

Oprema, alat, rezervni delovi i kompleti za ugradnju auto klima.

AUTO KLIMA kompresori za sve vrste prevoznih sredstava. Kompresori za sve vrste evropskih automobila i mnogih drugih svetskoh modela.
Sanden, Zexel-Tm, York, Harrison Gm, Seiko-Seiki Calsonic

Svi kompresori i rezervni dalovi za auto klime gore navedenih proizvođača mogu se naći u našoj ponudi.
Ukoliko ne možemo da obezbedimo originalni deo (kompresor, presostat, expanzioni ventil, ventilator... ), ponudićemo Vam adekvatnu zamenu.

U našoj ponudi opreme za auto klime možete naći:
Kompresor A/C za putničke automobile, kompresori A/C za kamione, kompresori A/C za traktore, kompresori A/C za autobuse.
Presostati, hladnjaci, ventili, ventilatori, filteri (sušači gasa), creva za R134a, expansioni ventili, kondenzatori, freon (gas) R134a.

Postoji i mogućnost isporuke kompleta za ugradnju A/C (auto klime) u putničke automobile, za klimatizovanje kamiona, za klimatizovanje traktora, kombajna gradjevinskih mašina.

Zexel - Tm
Seiko-Seiki Calsonic
Harrison Gm
York
Sanden

Servis za auto klime.

Zahvaljujući dugogodišenjm iskustvu u prodaji opreme za servisiranje auto klima, odlučili smo da proširimo našu delatnost i ove godine je osnovan servis za auto klime Lokring. Kod nas možete pronaći sve što Vam je neophodno za auto klime na jednom mestu: kompletan servis auto klima, veliki izbor rezervnih delova kao i servisere sa višagodišnjim iskustvom .

Danas svako vozilo, kao deo standardne opreme, poseduje auto klimu. Redovnim održavanjem klime, omogućava se njen ispravan rad, što podrazumeva čist i svež vazduh u kabini. Kako bi klima uređaj u Vašem vozilu uvek bio ispravan i u funkciji, servis Lokring nudi Vam sledeće usluge:

dijagnostikovanje kvarova
ugradnja i popravka auto klima
punjenje auto klima
servisiranje i reparacija kompresora
zamena ulja u kompresoru
zamena rezervnih delova
dezinfekcija rashladnog sistema

Raspolažemo sa najsavremenijim uređajima i alatom za servisiranje auto klima kako starijih, tako i najnovijih vozila. Zahvaljujući stručnosti i iskustvu našeg tima majstora, u mogućnosti smo da otklonimo sve vrste kvarova i vratimo auto klimu Vašeg vozila u funkcionalno stanje, u najkraćem mogućem roku. Servis auto klime preporučuje se na svake dve godine, za vozila stara do pet godina i svake godine za vozila veće starosti.

Pored servisa i redovnog održavanja auto klime u Vašem vozilu, servis Lokring bavi se prodajom rezervnih delova za klime: kondezatori, senzori, presostati, isparivači, dehidratori-sušači, ležajevi i kompresori za klime.

Radno vreme:

Ponedeljak – Subota od 08-18h

Lokring auto klime, Čingrijina 52, blizu Gradske bolnice, Zvezdara, Beograd

www.auto-klime.co.rs

  • Statistika:
  • Datum upisa: 20.04.2007
  • Datum ažuriranja: