Sportsko rekreativni klub Šampion

Sportsko rekreativni klub Šampion

  • Adresa:
  • Bulevar Milutina Milankovića 124
  • 11070, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 31 222 49
    +381 61 211 00 61
    +381 64 170 70 17
  • Website:
  • www.teretana-sampion.rs
Pošaljite upit

Sportsko rekreativni klub Šampion, nadahnut dostignućima profesionalnog sportiste, mesto je gde ćete razvijati svoje telo i duh. Uz našu podršku i svu potrebnu fitness opremu koja Vam je na raspolaganju, učinićemo da uživate u bavljenju sportom. Klub je prevashodno tako koncipiran da je pogodan za sve one koji žele da se sa uživanjem rekreativno bave sportom.

Klub je opremljen sa vrhunskim kardio spravama, renomiranog američkog proizvođača Precor. Vaše aerobne sposobnosti možete trenirati voženjem bicikla, trčeći ili šetajući na pokretnoj traci ili na efektnom simulatoru skijanja. Tako na jednom mestu, u našem klubu, možete upražnjavati različite spoljašnje aktivnosti.

Za razvoj Vaših mišića, pobrinuli smo se obezbeđujući veliki izbor sprava i tegova. Vežbanjem u našem klubu, moći ćete skladno da razvijate telo vežbama za sve mišićne grupe. Takođe, za početnike, ali i zarad bržeg napretka, obezbedili smo individualne trenere za maksimalne rezultate.

Za osobe lepšeg pola, tu su grupni treninzi. Posebna sala, namenjena je različitim programima, uključujući pilates, jogu, aerobik, kardio boksing u kojima dame mogu nesmetano da treniraju. Postojanje i ovakvog programa omogućava onima koji žele da kombinuju vežbanje sa tegovima ili trčanje na traci sa grupnim treninzima.

Jedan od osnivača kluba, dvostruki prvak evrope u kik boksu i diplomirani inžinjer rudarstva, Milomir Jocović, uvešće Vas na pravi način u svet borilačke veštine kik boksa. Stručni treninzi u malim grupama omogućiavaju rekreativcima, ali i onim sa profesionalnim namerama da uče od šampiona. Naš šampion je primer da se upornim radom mogu ostvariti visoka dostignuća u sportu ali i visoko obrazovanje kao što je diploma fakulteta. Kik boks klub Šampion, koji je integrisan u srk Šampion, dao je već nekoliko prvaka države.

Programi:
FIT KIDS - Program dizajniran da motiviše i inspiriše decu da vežbaju kroz igru i time poboljšaju motoričke sposobnosti. Idealan i zdrav način da se deca aktiviraju i druže u prijatnom okruženju.

MIX AEROBIK je kombinacija vežbi, ritmičke gimnastike, zajedno sa muzikom plesom i koreografijom. Razvija snagu i fleksibilnost, dobija se zdravo telo sa sposobnošću koordinacije i aerobne izdržljivosti u jednom treningu. Razvija samopouzdanje, gradi snažno i lepo telo, moderan i lako prilagodljiv intenzivan način vežbanja, uzbudljiv, kreativan i estetski prijatan program za gledanje.

TRX je način vežbanja sa sopstvenom težinom pomoću rastegljivih traka koje razvijaju balans tela, snagu, fleksibilnost i jezgro simultano. Ono što bi trebali da znate jeste da je ovakva vrsta treninga prilagođena svim kondicionim nivoima. Budući da se sastoji od par stotina vežbi i različitih nivoa opterećenja, TRX pruža gotovo beskrajne mogućnosti kombinovanja, a sve u službi ostvarivanja različitih ciljeva vežbača.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 01.02.2016
  • Datum ažuriranja: