Sportsko rekreativni klub Elit fit

Sportsko rekreativni klub Elit fit

  • Adresa:
  • Bulevar Umetnosti 19
  • 11070, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 312 12 34
    +381 64 110 59 86
  • Website:
  • www.elitfit.com
Pošaljite upit

Naš cilj je Vaše zadovoljstvo!

Rekreativni klub "Elit fit" osnovan je u maju 2006. godine na Novom Beogradu, u ulici Bulevar AVNOJ-a 59. Danas se nalazi u Bulevaru Umetnosti 19. Od samog pošetka rada organizuje se isključivo rekreacija za lepši pol.
Ono što je specifičnost našeg kluba je rad individualnog karaktera sa 1-4 žene u jednom terminu.

Svaki termin se pojedinačno zakazuje u zavisnosti od slobodnog vremena naših klijenata.
Prosto je opremljen kvalitetnim sprevama za vežbanje, poznate nemačke marke "FINNLO" (nekadašnji HAMMER).

Klub je od samog početka sa radom postao član Saveza za Rekreaciju i Fitnes Srbije, što govori o odgovornosti i ozbiljnosti našeg rada.

U ovako prijatnom prostoru se stvara i prijatna atmosfera što vežbanje čini manje napornim.

Treninzi individualnog karaktera (1-4)
Naš osnovni i najzasupljeniji program je taj pri kome se svakom klijentu prilagođava jedinstvani program vežbanja, specifičan za svakoga ponaosob u zavisnosti od godina, zdravstvenog stanja, stanja utreniranosti i porteba klijenata. Prvobitno se vrši osnovno merenje: masa, procenat masti i vode u organizmu, zatim antropometrijska merenja: obim nadlaktice, struka, kukova i butina, i onda se pristupa testiranju trenutnog stanja utreniranosti na osnovu koga se pravi program vežbanja. Ova merenja se ponavljaju na svakih mesec ili dva da bi se utvrdio postignuti učinak trenažnog procesa. U toku jednog termina mogu istovremeno vežbati najviše 4 klijentkinje, svaka po svom programu, koje određuje i nadgleda trener tokom celog treninga.

Individualni treninzi (1 na 1)
Program koji takođe nudimo svim zainteresovanim klijentima je individualno vežbanje 1 na 1 gde trener radi samo sa 1 klijentom individualno. Takođe se vrše sva neophodna merenja za izradu jedinstvenog programa, kao i kontrola merenja posle izvesnog vremena.

Fizikalna terapija
Našim klijentima nudimo tretmane fizikalne terapije, u okviru kojih primenjujemo elektroterapiju, ultrazvučnu terapiju i kineziterapiju.

Takođe koristimo i manuelne tehnike (hiropraktiku i kinezitejping).

Masaže
Našim klijentima nudimo relaksacione i parcijalne masaže koje vrši viši fizioterapeut. Masaže su veoma bitne za uspešan trenažni proces jer je neophodno da se mišići i celo telo uopšte relaksiraju i opuste posle napornog treninga i pripreme za sledeći napor.

Konsultacije o ishrani
Naši treneri Vam mogu pomoći savetima i preporukama o zdravoj i pravilnoj ishrani, i mogu Vam predložiti određene korekcije ukoliko je neophodno.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 19.04.2016
  • Datum ažuriranja: