Pretraživanje: Seme za elektricne instalacije

Adresar
Vlasina NS - elektro
Ugradnja nove i rekonstrukcija stare električne instalacije, popravka električnih uređaja, nabavka elektro materijala, održavanje stambenih i poslovnih... detaljnije »
Mavesta d.o.o.
Pregled i ispitivanje elektricnih i gromobranskih instalacija, instalacija za dojavu pozara, telefona, TV antena i interfona. Izdavanje atesta - strucnih nalaza... detaljnije »
Miks d.o.o.
Malo preduzece za inzinjering u gradjevinarstvu. Izvodi sve vrste elektro radova jake i slabe struje (elektro instalacije, DV, TS, telefoni, dojava pozara,... detaljnije »
Elektro - interex
Elektro - interex je preduzeće čija je osnovna delatnost plasman elektro metalne opreme i servis. Uređaji za besprekidno napajanje, uređaji za startovanje i... detaljnije »
Alpinastar
Prodaja i servis ALPINA mašina, motorne i električne testere, motorne i električne kosačice, motorni rameni i električni trimeri, motorne i električne makaze za... detaljnije »
Minal d.o.o.
Proizvodnja, montaza i odrzavanje uredjaja i opreme za detekciju eksplozivnih i toksicnih gasova: - prenosni uredjaji - stacionarni sistemi - oprema u Ex... detaljnije »
Izotehna
- Izrada hidroizolacija novih i sanacija postojecih ravnih krovova, mokrih cvorova, balkona, bazena, mostova, metalnih rezervoara, podzemnih delova objekta. -... detaljnije »
TR Javorka Radulović
Prodaja i ugradnja opreme za centralno grejanje i vodovodnih instalacija . detaljnije »
ModelArt
ModelArt je studio za arhitekturu u okviru koga se radi na arhitektonskim konkursima, projektovanju u arhitekturi i urbanizmu, istraživanju na polju efemerne... detaljnije »
Stepen d.o.o.
Stepen je osnovana 1993. godine i već duži niz godina bavi se izvođenjem vodoinstalaterskih radova u građevinarstvu, počev od malih porodičnih kuća, pa sve do... detaljnije »
Ne propustite