prethodna
Rasadnik Panić
Rasadnik Panić

Rasadnik četinara GULE

Rasadnik četinara GULE

 • 35000, Jagodina
 • Telefon:
 • +381 35 269 080
  +381 35 226 -963
  +381 64 17 86 861
 • Website:
 • www.cetinari.info
Pošaljite upit

Iako je ovaj rasadnik postojao,čini mi se oduvek,posedovao je, samo 3-4 vrste četinara. Od 2005. počinjemo sa ozbiljnijim radom, proširen je asortiman četinara, tako da sada imamo dvadesetak vrsta, uveli smo sistem za polivanje "kap po kap", proizvodnju u plasteniku, tako da određene vrste imamo u prodaji i kao repro-materijal, itd...

Četinari iz našeg rasadnika su visokog kvalitete i imaju kompletan tretman od presađivanja, selekcije kod sađenja,đubrenja, redovnog okopavanja do rezanja i oblikovanja biljaka od samog početka, radi pravilnog izgleda i forme. Tretman biljaka mora biti zadovoljen ali pre svega akcenat stavljamo na presađivanje koje doprinosi jačanju korena biljke. Takođe vodimo računa kod sađenja kupljenih biljaka kod nas,da se ne bi narušio izgled biljke i njen dalji opstanak preporučujemo interventno sađenje, znači, kupljenu biljku iz rasadnika odmah posaditi kod vas.

Moramo napomenuti da je rasadnik tek 2005.godine počeo sa ozbiljnim radom,i ne možemo da kažemo da smo najbolji,najstručniji,da posedujemo sve vrste četinara, itd,ali ćemo se truditi da tako bude.

Vaša biljka - naša briga - podrazumeva sve usluge od vađenja biljke, prevoz, pomoć oko odabira mesta za biljku, sađenje, preko prihranjivanja, okopavanja do održavanja biljke do određenog perioda (6 meseci,1 god,2 god.....) u zavisnosti od dogovora sa Vama.

Podelimo brige - što znači da je Naša briga sve do sadnje a kasnije Vi preuzimate odgovornost, naravno, ako Vam treba bilo kakav savet ili pomoć možete slobodno da Nam se obratite.

Vaša biljka - vaša briga - što uopšte ne znači ovo sto piše, dakle, Vi dobijate odabranu biljku sa busenom i kompletan savet kako i šta je najbolje dalje uraditi sa biljkom, s tim što je prevoz, sadnja i dalja briga o biljci Vaša. Naravno, za svaki savet ili pomoć slobodno Nam se obratite.

Potrebna pomoć - nešto nije u redu sa Vašom biljkom,ne raste,primećujete određene nepravilnosti, ili bilo šta drugo, nezavisno od toga gde je biljka kupljena, možete Nam se obratiti za savet ili bilo kakvu pomoć.

Napomena: sa nama je moguć svaki dogovor !!!

 • Statistika:
 • Datum upisa: 26.02.2014
 • Datum ažuriranja: 14.02.2017