Obuća Dijana

Obuća Dijana

  • Adresa:
  • Mijatovac - Gilje
  • 35236, Ćuprija
  • Telefon:
  • +381 35 8477 977
    +381 35 433 111
  • Website:
  • www.obucadijana.rs
Pošaljite upit

Proizvodnja i prodaja muške, ženske i dečije obuće - papuče, patofne, klompe sandale...

Obuća Dijana je renomirana firma sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje obuće za sve uzraste

U svom razvoju od proizvodnje kućne i sobne obuće – papuče i klompi od PVC-a, i P.U.materijala., firma Dijana prerasla je u prepoznatljivu firmu koja proizvodi kvalietnu obuću, savremenog dizajna i od najkvalitetnijih materijala

Proizvodni program firme Dijana je koncipiran na stalnom praćenju savremenog modnog trenda, kako po vrsti modela, tako i po praćenju dizajna i modnih linija u svetu, a i zahteva modnih trendova potrošača.

Obuća firme Dijana izradjuje se od biranih uvoznih materijala, sa akcentom na kvalitetu i dizajnu.

U procesu konstrukcije i modelovanja svakog para obuće angažuju se strušni timovi domaćih i stranih modelara i dizajnera.

Najkvaliteniji materijali iz uvoza koje firma Dijana upotrebljava pri izradi obuće za Vas, - microtec, P..V.C., P.U., skajevi, štofovi, ekokoža, koža – obezbedjuju Vam savremen izgled i dizajn, udobnost, osećaj elastičnosti i pre svega zdrav i anatomski ispravan hod.

Prateci svetske trendove, firma Dijana neprestano ulaže u tehnološki i mašinski razvoj, što postiže savremenim mašinama poznatih svetskih proizvdjača, tako da u svom proizvodnom procesu koristimo savremene automatizovane i kompjuterizovane mašine proizvodjača Oto Gali, Desma. BGM;

Aktuelne i zanimljive detalje na našoj obući sami dizajniramo i osavremenjavamo najmodernijom kompjuterizovanom mašinom za vez ZSK proizvedenom u Nemačkoj.

Napredovanje i razvoj firme Dijana obezbedjuje stalna tražnja nase obuće koja se pokazala zanimljivom, kvalitetnom i traženom na teritoriji cele Srbije, što smo obezbedili razgranatom distributivnom mrežom.

Decenije ulaganja u razvoj i prisutnost na tržištu doprineli su da se dodje do prepoznatljive robne marke sa prepoznatljivim logotipom i znakom koji prati naš proizvod (obuću).

Sa ljubavlju oblikujemo obuću za različite uzraste, kako kućnu i radnu, isto tako i modnu,sve sa ciljem, da se u našoj obući osećate prijatno, lepo i udobno. Veseli nas, da nas upoznate kroz upotrebu naših proizvoda.

Ljudska stopala su mala remek-dela prirode koja čine vrlo složen sklop kostiju, zglobova, mišića i ligamenata povezanih u veoma osetljiv mehanizam.Stopala su izuzetno važna.

Na njih se oslanja cela težina tela i ako nema pravilnih tački oslonca, to može da povuče čitavu „armiju“ nimalo naivnih bolesti, od deformiteta kičme, kukova, kolena i samih stopala.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 15.02.2013
  • Datum ažuriranja: