Leonardo shirts d.o.o.

Leonardo shirts d.o.o.

Pošaljite upit

Firma Leonardo shirts d.o.o.je osnovana 2000. godine u Aranđelovcu kao mala porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom muških košulja. Imamo preko 20 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji košulja. Na početku razvijali smo se od poslova dorade za druge velike kompanije i brendove, i konačno, u snažnoj konkurenciji, samouvereno kreirali sopstveni brend.Iz iskustva i uverenja da je kvalitet i originalnost najvažniji preduslov za stvaranje brenda, Leonardo shirts d.o.o. je stvorio robnu marku - Leonardo košulje - sinonim za kvalitet, udobnost i jedinstveni dizajn.

Danas se bavimo isključivo sopstvenom proizvodnom linijom Leonardo košulja. Naš zaštitni znak je kvalitetna muška košulja, od odabranih materijala i modernog dizajna za savremenog muškarca. Ovoj modnoj liniji priključuje se ubrzo i program za modernu i dinamičnu ženu, kao i program kravata.

Sve naše košulje su napravljene od izuzetno biranih materijala poreklom iz Evropske Unije. U svakoj našoj košulji ima po malo inspirativnog duha Italije, Francuske, Engleske i to nas izdvaja od konkurencije. Kupovinom Leonardo košulja dobićete najbolji kvalitet na tržištu danas. Postoji puno košulja koje su u sličnom cenovnom rangu, ali za dan ili godinu shvatićete da ste opredeljenjem za naš brend napravili pravi izbor.

Nudimo vam veliki izbor modernih i savremenih košulja koje pravimo od najkvalitetnijih pamučnih materijala koji mogu da se nađu na Evropskom trzistu. Sve naše košullje su pravljene od posebno selektovanih dezena pa ih sa lakoćom možete uskladiti uz svakodnevno biznis ili kežual oblačenje. Posebnu pažnju smo obratili na detalje i kragne.

Naša priča se znasiva na ideji jednog čoveka, koja je prenesena na mlađu generaciju. Napornim radom i uz puno ljubavi trudimo se da napravimo najbolju i najkvalitetniju košulju na tržištu. Od samog početka, vođeni porodičnom tradicijom izrade muških košulja, naša priča je krojena smireno i strpljivo, kao linija koja putuje ka uspehu. Uz naš trud i Vaše zadovoljstvo „Leonardo košulja“ je definitivno postala osnov dobrog stila.

Mi nudimo veoma jednostavan i besplatan servis koji dozvoljava našim kupcima samostalno biranje kolekcije na osnovu naših modela košulja i velikog izbora materijala. Mi smo tu da vašu željenu košulju napravimo baš onakvu kakvu ste vi kreirali.

Leonardno košulje se sada mogu pronaći u preko 300 maloprodajnih objekata u preko 70 gradova u Srbiji, ali i kroz veleprodaje u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Takodje izvozimo košulje u zemlje EU: Austriju, Holandiju, Nemačku, Italiju, Švajcarsku... i u snažnoj evropskoj konkurenciji, pronalazimo svoje vidljivo mesto za kupce istančanog ukusa. Uspešno poslujemo i u najvećim gradovima Rusije, Moskvi i St.Petersburgu.

Leonardo košulja uz nas trud i Vaše zadovoljstvo definitivno je postala osnov Vašeg dobrog stila www.leonardoshirts.com

  • Statistika:
  • Datum upisa: 06.03.2012
  • Datum ažuriranja: