Odeća, obuća, moda

Upit za sve firme

Odeća, obuća, moda - nove kolekcije, rasprodaje i online kupovina

Odeća, obuća, moda - nove kolekcije, rasprodaje i online kupovina

Čarape i donji veš
Pamučne čarape, sokne, dokolenice. Čarape za proširene vene. Širok izbor ženskih i muških gaća i bokserica. Donji veš za trudnice i brushalteri za dojilje.
Dečija odeća
Proizvodnja i prodaja dečije trikotaže: farmerki, haljina, jakni, kaputa... Sniženja i online naručivanje. Štramplice, benkice, kapice i kompleti za bebe.
Koža i obrada kože
Izrada odevnih predmeta od kože: muških i ženskih jakni, kaputa i suknji. Unikatni modeli po meri. Prodaja kožne galanterije, tašni, kaiševa i novčanika.
Krznari
Prodaja i prepravka bundi od činčile, lisice, nerca, nutrije. Krzneni šalovi, kaputi, šubare. Unikatni modeli po meri kupca. Krzneni prekrivači za krevete.
Moda
Modni ateljei i butici. Najpoznatije modne marke garderobe i donjeg veša, cipela. Domaći dizajneri. Prodavnice modnih aksesoara, bižuterije, kapa i šešira.
Obuća
Online prodaja cipela i čizama. Veleprodaja i maloprodaja dečije obuće. Ručna izrada obuće. Obućarske radnje za popravku cipela. Anatomska obuća i klompe.
Odeća
Domaći proizvođaci muške i ženske garderobe. Proizvodnja veša i odeće od pamuka. Ekskluzivne prodavnice stranih modnih brendova. Prodaja zaštitne odeće.
Ne propustite

Registrovanje

RegistrovanjeRegistrujte se u najposećenijem Poslovnom adresaru
Registrovano 20.713 kompanija