Bellagraf d.o.o.

Bellagraf d.o.o.

Pošaljite upit

Kompanija za reklamiranje, stampanje i graficki dizajn.

Bavimo se izradom velikog broja modela razlicitih velicina svetlecih reklama od aluminijumskih profila, pravimo reklame na tablama od stakla, plexiglasa, leksana, alu-bonda, prohroma.

Svetlece reklame sa 3D slovima sa bokovima od klirita ili alu-rapid trake, sa ultra bright led diodama, neonom i zeljenim programom paljenja il sa prosecenim alu-bondom ili inoksom na laseru sa slovima od klirita.

Reklame na zidu, baner platnu - kamionskoj ceradi, staklu, kamionima, od PVC, baner, translucentnih ili peskirnih folija, sjajnih i mat, isecenih na kater masini, ili uradjenih u tehnici kolor digitalne stampe, na solventnom stampacu.

Digitalna stampa
Stampa velikih formata na solventnom stampacu, na razlicitim materijalima, brzo i kvalitetno. Kolor stampa na PVC foliji, baneru, meshu, one way vision foliji, canvas platnu, roll-up baneru, translucentnoj foliji, blue-back papiru, removable foliji sa optickim opsecanjem za uredjaje bele tehnike ili eketricne aparate, na foliji za brendiranje vozila.

Idejno resenje i graficki dizajn logotipa
Kreiranje i dizajn Web aplikacija, implementacija i postavljanje sajta na Internet, kao i izrada elektronskih vizit karti i prezentacija.

3D logotipi
Secenje, dorada i farbanje trodimenzionalnih slova, logotipa ili formi od stirodura, kao unutrasnja dekoracija, za sajamske prezentacije ili kao outdoor reklama.

Majice
Postavljanje natpisa i logotipa na majice, zavese, radna odela, jakne, zastave, od profiflock materijala.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 06.03.2006
  • Datum ažuriranja: