prethodna
EUnet d.o.o.
EUnet d.o.o.

YUnet International

YUnet International

 • Adresa:
 • Dubrovačka 35/III
 • 11000, Beograd
 • Telefon:
 • +381 11 330 56 78
  +381 11 328 27 60
 • Radno vreme:
 • Pon - Pet 08:30 - 16:30h
 • Website:
 • www.eunet.rs
Pošaljite upit

Zasto EUnet

Zbog dokazanog kvaliteta, pouzdanosti i kompletne ponude Internet usluga

Zbog vrhunske mrezne infrastrukture sirom Srbije

Zbog partnerskih odnosa sa vodecim telekomunikacionim operatorima u Evropi

Zbog visokoprofesionalnog tehnickog tima sa decenijskim iskustvom

Zbog fanaticne tehnicke podrske svim korisnicima

Zbog Vas!

YUnet International d.o.o. nudi usluge različitih vidova Internet povezivanja na svim željenim lokacijama, pouzdanu i zaštićenu komunikaciju, sigurnost od neželjenih i malicioznih sadržaja sa Interneta, jednostavnu i jeftinu telefonsku komunikaciju sa inostranstvom i svim udaljenim delovima vašeg poslovanja, kao i brojna rešenja za jeftinije i uspešnije poslovanje.

EUnetADSL otvara vrata brzog Interneta u velikom stilu. Jednostavan za uvođenje, brz i kvalitetan, omogućava korisnicima da stalno budu online, bez zauzimanja telefonske linije i troškova impulsa. Izborom EUnet ADSL servisa korisnik dobija:

- do 20 minuta besplatnog telefoniranja sa inostranstvom svakog meseca,
- besplatno uvođenje i realizaciju,
- besplatno korišćenje ADSL opreme,
- 3 e-mail naloga,
- anti-virus i anti-spam zaštitu,
- dinamičku IP adresu - opciono aktiviranje fiksne IP adrese po ceni od 590 din,
- besplatnu tehničku podršku 24/7,
- mogućnost parkiranja servisa kada je korisnik na odmoru.

Stalne veze obezbeđuju neprekidan pristup kompanija na Internetu ili drugim udaljenim računarskim resursima. Nudimo izbor nekoliko tipova povezivanja, koje ćemo prilagoditi željama korisnika i tehničkim zahtevima. Naš inženjerski tim uvek stoji korisnicima na raspolaganju oko izbora pravog rešenja.

EunetDial-Up servis omogućava jednostavan i pouzdan pristup Internetu sa bilo kog mesta gde postoji računar i telefonski priključak.

EUnetVOIP servis omogućava i do 10 puta jeftinije telefonske razgovore sa inostranstvom u odnosu na standardno telefoniranje.
EUnetPhone moguće je koristiti sa fiksnog ili mobilnog telefona, pozivom broja 0800 19 20 21, a zatim broj u međunarodnom formatu.

EUnet Security centar predstavlja sveobuhvatno bezbednosno rešenje koje štiti sve tipove računara od virusa, trojanaca, spajvera, zlonamernih korisnika, štetnih sadržaja sa interneta i neželjene pošte (spam). U sklopu EUnet Security centra mogu se dobiti sav potreban konsalting, inženjering i stručna pomoć. Poseban kuriozitet je jedinstveni EUnetSecurtyLab sistem koji je namenjen svim administratorima i IT menadžerima.

Mrežni inženjering - Profesionalno uobličeni Internet servisi, upotreba tehnologija digitalnih linkova, uvođenje mail storage sistema, sve je to po prvi put realizovano u EUnetovim projektima. Veliki broj sertifikovanih inžinjera bogato višegodišnje iskustvo u kofigurisanju Internet i Intranet rešenja kao i zadovoljstvo naših klijenata najbolja su preporuka da ćemo i za Vas pronaći najbolje rešenje.

Support 24/7: 0700 300 400
Info Centar 24/7: 0800 300 400
www.eunet.rs
www.facebook.com/EUnetADSL
www.twitter.com/eunetadsl

 • Statistika:
 • Datum upisa: 29.05.2013
 • Datum ažuriranja: 07.10.2016