prethodna
Arteks d.o.o. - EXTERRA
Arteks d.o.o. - EXTERRA
sledeća
Komision M & M sztr
Komision M & M sztr

Leonardo shirts d.o.o.

Leonardo shirts d.o.o.

Pošaljite upit

Firma Leonardo shirts d.o.o.je osnovana 2000. godine u Aranđelovcu kao mala porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom muških košulja. Imamo preko 20 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji košulja. Na početku razvijali smo se od poslova dorade za druge velike kompanije i brendove, i konačno, u snažnoj konkurenciji, samouvereno kreirali sopstveni brend.Iz iskustva i uverenja da je kvalitet i originalnost najvažniji preduslov za stvaranje brenda, Leonardo shirts d.o.o. je stvorio robnu marku - Leonardo košulje - sinonim za kvalitet, udobnost i jedinstveni dizajn.

Danas se bavimo isključivo sopstvenom proizvodnom linijom Leonardo košulja. Naš zaštitni znak je kvalitetna muška košulja, od odabranih materijala i modernog dizajna za savremenog muškarca. Ovoj modnoj liniji priključuje se ubrzo i program za modernu i dinamičnu ženu, kao i program kravata.

Leonardno košulje se sada mogu pronaći u preko 300 maloprodajnih objekata u preko 70 gradova u Srbiji, ali i kroz veleprodaje u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Takodje izvozimo košulje u zemlje EU: Austriju, Holandiju, Nemačku, Italiju, Švajcarsku... i u snažnoj evropskoj konkurenciji, pronalazimo svoje vidljivo mesto za kupce istančanog ukusa. Uspešno poslujemo i u najvećim gradovima Rusije, Moskvi i St.Petersburgu.

Leonardo košulja uz nas trud i Vaše zadovoljstvo definitivno je postala osnov Vašeg dobrog stila www.leonardo-kosulje.com

  • Statistika:
  • Datum upisa: 06.03.2012
  • Datum ažuriranja: 21.03.2017