Spring air - Esans d.o.o.

Spring air - Esans d.o.o.

  • Adresa:
  • Tošin Bunar 15, Zemun
  • 11070, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 414 0882
    +381 11 414 0884
    +381 64 659 9337
    +381 64 659 9333
  • Website:
  • www.springair.rs
Pošaljite upit

Spring Air je vodeća kompanija u svetu u pružanju servisa i stručne pomoći u domenu profesionalne aromatizacije prostora i sanitarne higijene. Osveženi objekti i prostorije omogućavaju vama, vašim klijentima, posetiocima ili zaposlenima prijatne uslove boravka. Prijatan ambijent opušta vaše kupce i produžava vreme boravka u objektu, a zaposlenima pruža kvalitetnije uslove rada. Velika paleta mirisnih nota kao i dugogodišnje iskustvo omogućuje nam da izvršimo profesionalnu aromatizaciju prostorija i objekata uvek u zavisnosti od vrste poslovanja i vašeg ličnog ukusa. Spring Air vam nudi jedinstvenu kolekciju mirisa visokog kvaliteta. Bazirajući sastav naših mirisa na eteričnim uljima, u potpunosti poštujemo svetske standarde i proizvodimo ekološke mirise koji su u skladu sa životnom sredinom.

Izaberite vašu aromu iz jedne od osam kategorija: Sveža linija, Aromaterapija, Cvetne note, Egzotično voće, Osvežavajuća linija, Slatke uspomene, Delikates linija, Mirisi prirode... Velika prednost Spring Air proizvoda je da svi mirisi u sebi sadrže jedinstveni Odor Absorber koji ima funkciju neutralisanja već prisutnih mirisa u vašim prostorijama, kako bi se izbeglo mešanje postojećih sa izabranim mirisnim notama. Ovim je obezbeđen maksimalni učinak aromatizacije i osećaj ''čistog'' mirisa. Odor Absorber je patentiran od strane kompanije Spring Air čiji smo ekskluzivni zastupnici i kao takav je jedinstven na svetskom tržištu. Sa ponosom unosimo svetski kvalitet u vaše poslovanje.

Kompanija Odor Absorber, svetski lider u profesionalnoj aromatizaciji prostora, predstavlja i digitalni aparat Smart Air, namenjen za aromatizaciju i suzbijanje neprijatnih mirisa u višenamenskim objektima i prostorijama.

Besprekorna digitalna tehnologija i moderan dizajn aparata, predstavlja objedinjeno rešenje za savremene potrebe trajne aromatizacije prostora. Korisnicima naših usluga je omogućeno da koriste Rental system service koji obuhvata: besplatnu ugradnju i održavanje, pravovremenu zamenu refila, stručni savet u odabiru odgovarajućih mirisnih nota, stalno informisanje o novim proizvodima, neograničenu garanciju. Cilj našeg Rental sistema je obebeđivanje najboljeg mogućeg efekta u aromatizaciji prostora u odnosu na specifičnost svakog objekta.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 29.01.2014
  • Datum ažuriranja: