Krugher i Brent

Krugher i Brent

Pošaljite upit

Proizvodnja piva.

Pivara je osnovana 1991 godine, kao privatno preduzece i bila prva privatna mini pivara na prostoru tadašnje SFRJ. Sa proizvodnim radom počela je 1992 god.

Proizvodnja se bazira na kvalitetnim sirovinama,kao sto su nemački kvasac i čuveni nemački hmelj kompanije "Bart i Sinovi", samim tim dobija se i priozvod prepoznatljivog ukusa.
Kapaciteti pivare su još uvek ograničeni, ali se radi na proširivanju proizvodnje, a time i proširenju prodaje koja je zbog kapaciteta ograničena na područje južnog Banata i malim delom prisutna u Beogradu,Novom Sadu i Subotici .

Na samom početku prodaja je bila iskljucivo u buradima, da bi kasnija potraznja na tržištu uslovila flaširanje.Danas se pivo "Krugher i Brent" puni u staklenu ambalažu od 0,5 lit i 0,33 lit kao i PET ambalažu od 2 lit a proizvodi se svetlo "LAGER BEER" , crno "EXTRA STOUT" i crveno “RED BEER”. Za unapređenje tehnologije, pivara „Krugher i Brent“ je 2000 god. u Briselu dobila zlatnu medalju "EUREKA 2000". Godinama vec prisutni na manifestaciji „Belgrade Beer Fest"

[email protected]
[email protected]

  • Statistika:
  • Datum upisa: 01.01.2005
  • Datum ažuriranja: