Marconio Whirlpool SPA

Marconio Whirlpool SPA

  • Adresa:
  • Ugrinovačka 155
  • 11080, Beograd
  • Telefon:
  • +381 11 316 75 35
    +381 11 316 75 37
    +381 11 316 11 33
  • Radno vreme:
  • Pon-Pet 08-20h, Sub 09-15h
  • Website:
  • www.marconio.com
Pošaljite upit

Da li planirate kupovinu tuš kabine?
Spremili smo vam kratak vodič kroz različite tipove tuš kabina. Odaberite kvalitetan proizvod koji će vas svakodnevno regenerisati i omogućiti otkrivanje istinskog zadovoljstva tuširanja.

U savremenom dizajnu kupatila, tuš kabine su postale veoma važne. Na samom početku, one su služile kao alternativa za kadu, naročito za manja kupatila. Dizajneri i proizvođači su vremenom toliko unapredili ovaj, sada već veoma popularan proizvod, da je postao nezaobilazan opuštajući kutak svakog modernog kupatila. Modeli modernih tuš kabina su raznovrsni i interesantni.

Na početku, želimo da podelimo ponudu tuš kabina na našem tržištu na: tipske tuš kabine i tuš kabine po meri.

Tipske tuš kabine
Tipske tuš kabine variraju od proizvođača do proizvođača. Klikom na sliku ispod, možete pogledati asortiman od 5 različitih tipskih tuš kabina.
www.marconio.com/asortiman/tipske-tus-kabine-srb/

Tuš kabine po meri
Izdvojili smo za vas 7 mogućih rešenja kada je tuš kabina po meri u pitanju. Za razliku od tipskih, u ovom slučaju imate veoma širok spektar mogućnosti prilagođavanja sopstvenom ukusu, kao i dimenzijama kupatila.

Tuš vrata
Tuš vrata su pravo rešenje kada staklom treba zatvoriti prostor oivičen sa tri zida. Tuš vrata u zavisnosti od dimenzija prostora, dizajnerskih želja klijenata i cene mogu se izrađivati u nekoliko varijanti.
Klikom na sliku ispod, pogledajte koje tuš kabine vam predlažemo kada je ovaj tip u pitanju.
www.marconio.com/asortiman/tus-vrata/

Četvrtaste tuš kabine
Četvrtaste tuš kabine koriste se kada staklom treba oivičiti prostor u uglu između dva zida. Pravougaone tuš kabine izrađuju se u više varijacija od kaljenog stakla 8mm, a u zavisnosti od dimenzija prostora, želja klijenata i cene.
Za male prostore preporučuje se tuš kabina sa vratima i bočnim staklom (80x80 ili 90x90), za srednje velike i velike prostore, tuš kabina sa fiksnim segmentom i bočnim staklom.

Klizne tuš kabine
Klizne tuš kabine pogodne su za manje prostore ili prostore u kojima je klasično otvaranje vrata ograničeno nekim predmetom. Klizne tuš kabine predstavljaju pravi estetski i funkcionalni iskorak u odnosu na klasične tuš kabine koje se mogu naći na našem tržištu. Upravo zbog toga jer su potpuno jednostavne i svedene na minimum okova, što im istovremeno pruža savršen estetski dizajn.
Izrađuju se u 3 varijante: klizna tuš vrata za instalaciju između tri zida, pravougaona klizna tuš kabina za nešto veće prostore i klizna tuš kabina sa dvoja vrata i ulazom na ćošku.

Harmonika tuš kabine
Harmonika tuš kabine izrađuju se u standardnim dimenzijama ili po merama vašeg prostora. Ovakav tip tuš kabina zbog načina otvaranja praktičan je za mala kupatila ograničena prostorom.
Harmonika tuš kabine izvode se u nekoliko varijanti: kao tuš vrata oivičena sa 3 zida, kao klasična pravougaona tuš kabina sa bočnim staklom i harmonika vratima ili kao paravan za kadu.

Maksimalna dimenzija harmonika vrata koja se sastoje iz 2 segmenta je 80x200cm. U slučaju da Vam je potrebna tuš kabina većih dimanzija dodaje se fiksni segment tako da se može dobiti dimenzija koja Vam odgovara. Harmonika tuš kabine izrađuju se od kaljenog stakla debljine 8mm sa hromiranim okovom otpornim na vodu.

Walk in modeli
Walk in modeli su poslednjih nekoliko godina najpopularnija varijanta tuš kabina na svetskom tržištu.To su minimalističke tuš kabine bez mnogo detalja koje se sastoje od velikih prozirnih staklenih površina koje ne sadrže tuš vrata, već je ulazak u tuš kabinu slobodan.
Klikom na sliku ispod pogledajte zašto ovaj model svojim elegantnim dizajnom daje poseban pečat svakom prostoru.
www.marconio.com/asortiman/walk-in-modeli/

Pentagonalna tuš kabina
Pentagonalni model tuš kabine takođe se koristi za ugaonu instalaciju između dva zida. Prednost ovog modela tuš kabine je sto značajno štedi prostor u odnosu na pravougaone tuš kabine, obzirom da su tuš vrata pod uglom od 135° u odnosu na fiksno staklo.
Pentagonalni model tuš kabine proizvodi se od kaljenog stakla 8mm u dimenzijama 90x90 i 100x100.

Specifične tuš kabine
U specifične tuš kabine ubrajamo one koje ne potpadaju ni pod jednu grupu do sada pomenutih.
To su tuš kabine koje se nalaze pod kosinama, jednom svojom stranom naslanjaju na zid ili kadu, ili su pak oivišene staklom sa tri strane. Specifične tuš kabine su ustvari one kabine koje odgovarajau isključivo vasem prostoru i vašim željama, a mogućnosti su beskonačne I samo vaša mašta ili prostor su granica.

Sve tuš kabine zahtevaju precizno merenje a ovaj tip posebno kako bi se ceo posao valjano obavio I kako bi se tuš kabina mogla montirati.

  • Statistika:
  • Datum upisa: 26.07.2010
  • Datum ažuriranja: