Turbo Servis

Turbo Servis

Pošaljite upit

Turbo Servis je lider na tržistu u prodaji i servisu turbokompresora, viskoventilatora i pumpi za vodu kako u Srbiji, tako i u zemljama u okruženju. Pored ovih proizvoda u ponudi ima interkulere, hladnjake, termostate, klima kompresore i ostale delove za klimatizaciju i hlađenje motora putničkog i teretnog programa.

Svoju poziciju na tržištu održava stalnim usavršavanjem kadrova, primenom savremene tehnologije, širenjem distributivne mreže u okvirima implementiranog sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001-2000 i uz pomoć znanja iz oblasti menadžmenta, strategija i taktika marketing principa.

Više od 20 godina iskustva i preko 45 zaposlenih govori o veličini i stručnosti naše kompanije, a kvalitet je dokazan brojnim zastupništvima vodećih svetskih proizvođača turbokompresora i viskoventilatora Garrett, BorgWarner- KKK, Schwitzer, Holset, BehrHella kao i velikim brojem korisnika naših usluga i proizvoda.

Usvajajući politiku kvaliteta Turbo Servis je potvrdio nameru da učvrsti tržišnu poziciju u proizvodnji i prodaji proizvoda visokog kvaliteta i da se stalno usavršava. Stalno poboljšanje se sprovodi kroz obuke zaposlenih, poboljšanjem njihove bezbednosti na radu, kontinuiranim poboljšanjem kvaliteta proizvoda, zadovoljenjem zahteva kupaca i zaštite životne sredine.

Brojna priznanja i nagrade potvrđuju uspešno poslovanje Turbo Servisa, kao što su priznanje Privredne komore Srbije za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede, priznanje Regionalne privredne komore za ostvarene rezultate u višegodišnjem poslovanju i doprinosu razvoju privrede Zlatiborskog kraja, kao i mnogobrojna priznanja naših dobavljača za poštovanje njihovih standarda u svim segmentima poslovanja.

Užice - centrala
Miloša Obrenovića bb 31000 Užice
Telefon: (+381) 031.562.333
Fax: (+381) 031.562.233
[email protected]
www.turboservis.rs

Beograd - predstavništvo
Partizanske vode 10 11000 Beograd
Telefon: (+381) 011.2507.444
Fax: (+381) 011.2500.350
[email protected]
www.turboservis.rs

  • Statistika:
  • Datum upisa: 03.02.2015
  • Datum ažuriranja: